Вече почти две години Betway е на територията на България.

...
Вече почти две години Betway е на територията на България.
Коментари Харесай

Изисква ли Betway бонус код от новите си клиенти

Вече съвсем две години Betway е на територията на България. Реномираният бранд влиза в графата на новите попълнения на онлайн хазартната карта у нас. Компанията обаче към момента не можем да кажем, че е измежду водачите на пазара, макар че предлага много предложения. Традиционните начални промоции и Betway бонус код сега не съществуват като варианти, само че марката наподобява е подхванал нова тактика за привличане на клиенти. Често от уеб страницата на компанията изскачат забавни благоприятни условия за по-лоялните консуматори, като за тях ще ви разкажем в идващите редове.

Тъй като приказваме за по-различна идея от Бетууй, ще опитаме да щрихираме някои от нещата, които ни направиха усещания. Разбира се, надали в една публикация ще обхванем всичко, предлагано от британския
букмейкър. Но можем да помогнем с това да откроим някои значими промоции и елементи, а вие да се запознаете с тях най-малко на базисно равнище.

Любопитно е, че Бетуей предлага много разнообразни маркети за
залагания, а тези пазари са гарнирани и с много положителни ставки. Хазартният оператор предлага няколко много забавни селекции.

Една от тях е тази със повишените коефициенти. Те се намират в спортната секция на алтернатива " Топ Оферти " в страничното меню. Там се намира лист с пазари за дадени спортни събития, в които може да заложите на по-високи от общоприетите коефициенти. Този Betway Boost е за записаните клиенти, които не са лимитирани. Ако не виждате въпросните оферти, може да се свържете със съпорта, с цел да ви бъде обяснена неналичието. Тези усъвършенствани коефициенти носят нарастване на възможната облага с 1/5 или в процентно съответствие към 20.

Бетуей обаче има и още функционалности, неотстъпващи по нищо на тази, която в този момент откроихме.

Феновете на колонките имат опцията " Bet Your Way ”. С помощта на тази функционалност всеки консуматор на тази бетинг компания може да сформира дълъг акумулаторен
залог на един-единствен дуел. Този залог не може да надвишава 10 селекции. Опцията набра много известност в последните години. С бутона Bet Builder до главните пазари, може да започнете своя избор на от две до 10 маркета. Подобна система образува един общ коефициент, който ви дава опция за много висока облага.  Опцията е потребна, тъй като по този начин не се постанова да се интересувате, да анализирате и да мислите прогнози за няколко събития, а единствено за едно. Може да е за вашия обичан тим, може да е за тима, чиито мачове сте гледали най-скоро и ви е най-познат.

Още нещо основно в тактиката на Бетуей са персоналните
бонуси. От компанията не пропущат да зарадват по-активните си консуматори с самостоятелни предложения. За да не ги пропуснете, следете информационните канали, които сте изпратили за регистрация (имейл и СМС най-често). По този метод ще си гарантирате мигновено уведомление за някоя промоция. Единствено предлагаме да не преследвате сляпо тези предложения, тъй като те са по преценка на букмейкъра, а не посредством заложени критерии за залози, които би трябвало да покриете.

 
 Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР