Вече от цял уикенд Спайдърмен: Няма път към дома е

...
Вече от цял уикенд Спайдърмен: Няма път към дома е
Коментари Харесай

Историческо представяне в бокс офиса за Спайдърмен: Няма път към дома

Вече от цялостен уикенд " Спайдърмен: Няма път към дома " е по кината и всеки почитател както на Питър Паркър, по този начин и на супергероите като цяло може да види какви завършения чакат героя този път.
 Зендая, премиерата на „ Спайдърмен: Няма път към дома “ и новата секси визия на актрисата
Зендая още веднъж прикова всички погледи

Толкова е секси

Зрелищни подиуми, каскади, изненади и какво ли още не се крият във кино лентата. И се оказва, че даже пандемията и влошаващата се обстановка с новия вид на COVID-19 в международен мащаб, не могат да спрат почитателите на Спайди от това да отидат на кино.

От The Hollywood Reporter разбираме, че " Спайдърмен: Няма път към дома " е записал рекордни доходи в бокс офиса. Става дума за 253 милиона $ от Северна Америка , което трансформира кино лентата в третия с най-високи доходи в историята.

В международен мащаб, само че изключвайки Китай, третият независим филм за Спайдърмен е събрал 334.2 милиона $ , което прави общо 587.2 милиона $ за единствено три дни от стартирането му по кината.

И всички тези милиони подреждат " Спайдърмен: Няма път към дома " на трето място по доходи от първите три дни като цяло в историята. Още по-впечатляващото е, че този триумф идва по време на пандемия.

Впечатляващ е и фактът, че за тези три дни филмът е събрал повече доходи от всички останали, които досега са тръгвали по кината за целия им интервал на разпространяване. Тук приказваме за кината в Северна Америка и през последните две години, откогато COVID-19 трансформира играта и живота на всички ни.

Какво да чакаме от " Спайдърмен: Няма път към дома "

Много злодеи, доста теории и единствено една истина

Към момента най-вече доходи в Северна Америка имаше " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ", който за няколкото месеца по кината събра 224.5 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР