Вече от няколко седмици знаем, че Лейди Гага и Хоакин

...
Вече от няколко седмици знаем, че Лейди Гага и Хоакин
Коментари Харесай

Как изглежда Лейди Гага като Харли Куин в Joker: Folie à Deux

Вече от няколко седмици знаем, че Лейди Гага и Хоакин Финикс за заети със фотосите на втория филм за Жокера, който все още носи заглавието Joker: Folie à Deux.

Поне все още нямаме съвсем никаква информация към сюжета на кино лентата, като режисьорът Тод Филипс към този момент пусна в обществените мрежи фотоси на героите на Финикс и Гага.

Сега отново там се появиха и фотоси от снимачната площадка на Joker: Folie à Deux, които ни демонстрират изпълнителката в костюма ѝ и с грим. 

Поне след тези кадри вече няма подозрение дали Лейди Гага в действителност ще изиграе Харли Куин - каквито въпреки всичко имаше поради оскъдната информация. От фотосите се вижда по какъв начин героинята на изпълнителката е придружавана от полиция, до момента в който влиза в държавна постройка. Около нея пък е цялостно с протестиращи.

Тези подиуми доста ни припомнят на края на " Жокера ", когато Артър Флек (Финикс) съумя да разпали протест в Готам. Ще би трябвало да изчакаме още много време, до момента в който разберем какво ни чака от кино лентата, тъй като премиерата е планувана за октомври 2024 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР