Вече около година се смята, че Кание Уест е обвързан

...
Вече около година се смята, че Кание Уест е обвързан
Коментари Харесай

Бианка Ченсори - какво знаем за скандалната съпруга на Кание Уест /снимки/

Вече към година се счита, че Кание Уест е привързан мъж. Рапърът и дизайнерката на Yeezy Бианка Ченсори се ожениха на интимна гала през януари 2023 година, заяви тогава TMZ. Изданието обаче означи, че двойката няма публично удостоверение за брак.
Първите клюки, че двамата се срещат, се появиха при започване на януари 2023 година, когато бяха видяни да вечерят дружно в Waldorf Astoria. Но наподобява че връзката им датира от по-рано. Година по-късно, Уест и Ченсори към момента не са удостоверили своя брак, само че неотдавна рапърът назова Ченсори " мащеха " в обява за рождения ѝ ден в Instagram през януари 2024 година
" Честит рожден ден на най-красивата супер неприятна занимателна емблематична муза, вдъхновяваща надарена художничка, магистърска степен по архитектура с 140 IQ, обичаща мен и до мен всеки ден, когато половината свят ми обърна тил на и най-невероятната доведена майка на нашите деца ", написа Уест. " Обичам те доста, благодаря ти, че показа живота си с мен. "
Преди Ченсори Кание Уест беше женен за Ким Кардашиян, от която има четири деца. Бившата двойка беше дружно в продължение на седем години, които включваха доста възходи и падения, преди разводът им да бъде публично финализиран през ноември 2022 година И въпреки, че от година се приказва за Бианка Ченсори като новата жена до Кание Уест, истината е, че информацията за нея е много нищожна.

Работи в Yeezy
Според нейния профил в LinkedIn Ченсори е дизайнер за стилната марка Yeezy на Уест. Тя е с марката от ноември 2020 година, което може да е методът, по който за първи път се е срещнала с Уест. Преди това Ченсори заема разнообразни други позиции, в това число студент-архитект в DP Toscano Architects и съветник по дизайн в Kelektiv, написа People.

Има интерес и към стилния дизайн
Едно общо нещо, което Уест и Ченсори наподобява имат, е любовта към стилния дизайн. Докато е в колежа, Ченсори основава своя лична компания за бижута, която назовава Nylons. По време на изявление за i-D през 2016 година тя изяснява, че е направила марката, откакто " лежала с мрежа, по-късно сложила кристали вътре в мрежата, просто правейки в действителност елементарни тънки чокъри ".  " Започнах да ги продавам и оттова постепенно продължи да пораства. След като започнах да се занимавам с архитектура, към момента желаех някакъв тип креативен излаз, тъй че продължих да сътворявам бижута като нещо, което да върша апропо и това прерасна в бизнес ", споделя още тя.  " Пандемията беше първият път от доста време насам, в който доста австралийски създатели бяха върнати на едно място ", споделя Ченсори пред Vogue. " Мелбърн се почувствува като този казан за размразяване на световна креативност. Хората започнаха да пресичат разнообразни дисциплини и да си сътрудничат по способи, които не бях срещала преди. "  Изглежда обаче се познават от малко по-отдавна. Феновете спекулират, че песента на рапъра " Censori Overload ", издадена през декември 2022 година, е предопределена като мигане към фамилното име на дизайнерката.

Без обществени мрежи
След известията за брака й с Уест, Ченсори деактивира акаунта си в Instagram. Не наподобява да участва в други обществени медийни платформи.

Университета в Мелбърн
Преди да се реалокира в Лос Анджелис, Ченсори посещава университета в Мелбърн от 2013 година до 2017 година, където получава бакалавърска степен по архитектура съгласно нейния LinkedIn. През 2019 година се връща в университета, с цел да получи магистърска степен.

Твърденията, че с Кание Уест се срещат дни преди хипотетичната им женитба
Само дни преди TMZ да заяви за сватбата им на 13 януари, двамата са били видяни да вечерят дружно в Waldorf Astoria Beverly Hills на 9 януари. Източник споделя на изданието, че двойката наподобява се усеща " много комфортно " дружно, до момента в който ядат храната си.

Родена в Австралия, само че живее в Лос Анджелис
Ченсори е родом от Мелбърн, Австралия, само че съгласно нейния LinkedIn сега живее в Лос Анджелис. В изявление с Vogue Австралия през юни 2022 година дизайнерката разкрива по какъв начин разделя времето си сред двете места.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР