Вече официално беше обявено от американските медии, че следващият съперник

...
Вече официално беше обявено от американските медии, че следващият съперник
Коментари Харесай

Кой е Доминатора, който ще оспорва статута на №1 на Кобрата?

Вече публично беше оповестено от американските медии, че идващият противник на Кубрат Пулев на професионалния кръг ще бъде австралиецът Марк де Мори. Двамата ще се срещнат на стадиона във Фресно, Калифорния, на 9 ноември.

Какво знаем за Де Мори? Той е 37-годишен, като сега не е представляван от някоя огромна мениджърска организация. Но единствено до преди четири години за неговите ползи се е грижил не какъв да е, а легендата в промоутърския бизнес Дон Кинг. Двамата са работили дружно съвсем десетилетие.

Австралиецът е женен за хърватка и живее в балканската страна. Той е занаятчия на нокаутите, като 33 от 37-те му победи на професионалния кръг са пристигнали по този метод. Той има единствено две загуби - едната при започване на кариерата му от Джон Уайбърн през 2004 година, а другата от Дейвид Хей през 2016 година

По време на дуела си с Хей, Доминатора, както е прочут Де Мори, е 10-и в ранглистата на тежка категория в професионалния бокс. Това е и най-големият връх в кариерата му. Но след провалянето от британеца излиза "в отмора " за година и половина и ранкингът му се срутва.

След завръщането си на кръга обаче записва седем победи с нокаут, като последната от тях е против Ласло Пензеш на 10 август по време на галавечер в хърватски морски курорт. Освен 37 победи и 2 загуби, в кариерата си той има и две равенства, едното от които е с Алекс Леапай.

Де Мори има сериозен здравословен проблем, който го съпътства през цялата му кариера. Той страда от астма, която е била животозастрашаваща по време на детските му години, а в този момент я управлява с редица лекарства. Боксьорът твърди, че спортът му оказва помощ да се бори с тази диагноза.

Неговите мачове не престават дълго, преди да нанесе тежък и повалящ противника удар. Но би трябвало изрично да се означи, че на процедура няма победа над огромен боксьор в кариерата си, а когато се изправя против най-голямото име на кръга - Дейвид Хей - е прострян на земята в нокаут.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР