Вече очакваме какво ли не, когато стане дума за стрийминг

...
Вече очакваме какво ли не, когато стане дума за стрийминг
Коментари Харесай

Netflix ще има и свое списание

Вече чакаме какво ли не, когато стане дума за стрийминг платформи. Netflix не стопират да ни изненадват с качествените си продукции, само че ще забележим по какъв начин ще се оправят с конкуренцията на Disney+.
 Disney+ и по кое време ще бъде пусната стрийминг платформата
Disney+ и за България

Всичко наподобява много обещаващо за Disney+

Неведнъж сме говорили за това по какъв брой милиарда харчат Netflix на година, с цел да основават автентично наличие, само че филмите и сериалите наподобява не им стигат. Ето за какво стрийминг платформата ще си има и списание.

Сатаната е по-секси от всеки път

" Луцифер " се завръща, а обещанието на Том Елис за повече плът е спазено

Това не го чакахме, само че ни звучи много крепко, тъй като в Wide - както се чака да се споделя списанието, ще има фотоси, публикации и изявленията зад кулисите на филмите и сериалите на Netflix. Целта на изданието ще бъде да разпространява сериалите на компанията, като ще им оказва помощ и да се преборят за повече номинации и награди Еми.
 The Crown, принцеса Даяна, Netflix, Ема Корин и коя актриса ще влезе в ролята на принцесата
Netflix откри своята принцеса Даяна

The Crown ни готви единствено хубави неща

Според Bloomberg, Netflix ще пусне списанието през юни, тъй като тогава стартира и гласуването за номинациите. Очаква се то да бъде гратис, а размерът му да надвишава 100 страници. Не е ясно обаче по какъв начин ще можем да се сдобием с копие и дали Wide ще излезе единствено в един брой, или ще бъде от време на време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР