вече обяви, че слага край на дългогодишната си кариера и

...
вече обяви, че слага край на дългогодишната си кариера и
Коментари Харесай

Манолев: Милан имаше интерес към мен преди години

към този момент разгласи, че поставя завършек на дългогодишната си кариера и следва да изиграе последния си мач с екипа на. Офанзивният футболист приказва за своя път във футбола и призна, че преди години е имало интерес от страна на Милан, само че до договорка по този начин и не се е стигнало.
 Манолев и Дяков поставят завършек на кариерите си, почитателите ги изпращат в последния им мач против Ботев (Враца) Манолев и Дяков поставят завършек на кариерите си, почитателите ги изпращат в последния им мач против Ботев (Враца)
Ето какво сподели още Манолев:

„ Това го бях решил от дълго време, само че по този начин се случи, че вкарах решаващи голове и помогнах на тима да се избави. Решението да се откажа не е занапред, а от пет-шест месеца. Всичко си има своя край. 20 години съм професионален футболист и съм се лишавал себе си и фамилията си, защото съм предан на спорта и считам, че в този момент е точният миг да се отдръпва “, стартира Манолев пред “Домът на футбола ”.

“Надявам се да имам предложение да остана в клуба и да оказа помощ с каквото мога на младите футболисти. Още съм настоящ футболист и се познавам добре с всички. Дано да ми предложат служба и да оказвам помощ на Пирин. Треньор, в случай че съм, избирам деца, защото те са бъдещето. Бил съм в Холандия пет години и знам тяхната школа и знам по какъв начин се работи. С това мога да бъда потребен. Не го изключвам, несъмнено. Уча в този момент в ЮЗУ, само че всичко с времето си. Събота ми е бенефисът и след това желая 1-2 месеца да се отдам на фамилията си и след това да стартира отначало “.

„ Най-много се гордея, че самичък си реализирах триумфите с доста труд. Всичко съм постигнал самичък, несъмнено благодарение на треньори и шефове, само че без моя труд и упоритости – това нямаше да стане. Щастлив съм, че направих една доста добра кариера. При младите, за жалост, не се вижда постоянно тази упоритост, само че се надявам, в случай че остана в клуба, да им го придам това нещо и да се развиват. От тукашната школа са излезли доста футболисти и нека продължи по този начин, само че би трябвало доста работа “, разяснява още опитният защитник.

„ Винаги е имало изкушения, само че може би преди бяха по-бедни времена, по-недостъпни. Нямахме толкоз обувки и телефони и всеки се стараеше да играе, с цел да си разреши всичко. Сега имат по 10 чифта обувки, два инстаграма, пет фейсбука. Това е поправимо, в случай че се работи вярно. В целия свят ги има тези неща, само че излизат футболисти, тъй че не е аршин. Най-силният си футбол го играх в ПСВ Айндховен. Тогава бях млад, окуражен да се покажа в Европа и самоуверено мога да настоявам, че бях един от най-хубавите в Холандия. Първата година бях в идеалния тим. Футболът там е на напълно друго равнище. Може би поради това съумяват хората, защото мислиш единствено за спорта. Има неща, които съм разочаровал. Можех да отида да играя в по-голям тим, само че по този начин се стекоха събитията поради мениджърите и пари. Съжалявам за това, само че не мога да върна времето обратно “.

„ Най-сериозен интерес имаше от страна на Милан, в случай че би трябвало да бъда почтен. Играхме националите с Англия на „ Уембли “ и играх добре, въпреки че паднахме и Капело беше треньор на англичаните и ме беше предложил на Милан. Абате играеше тогава там и не се получи прехвърлянето. Това щеше да бъде върха на сладоледа в моята кариера, само че не се получи “, призна Манолев.

„ Левски надви над ЦСКА с доста мощна игра в отбрана и себераздаването. Имаха повече положения, само че в защита бяха доста по-добри и им донесе триумфа. Искаха и повече успеха. За Левски беше непременно да завоюват купата да играят в Европа. ЦСКА има обезпечено място и като че ли за Левски беше по-голяма мотивацията в този край. И за почитатели, управление, футболисти. Работил съм със Стоилов – доста добър треньор, само че на него това му е задачата – да играе в Европа “.

„ Нямам визия какво се обърка в ЦСКА. Далеч съм от клуба и не знам защо става въпрос. Трябва тях да ги питате персонално. Знаете базата на Лудогорец на какво равнище е и какъв брой професионално се работи. Взимат доста чужденци, които са скъпоплатени и има конкуренция. Работи се и крепко. Те имат два тима на едни и същи високи заплати и с доста положителни качества. Който и да пуснеш, играят добре. Побеждават си у нас и не губят точки. Левски и ЦСКА разполагат с 12-13 футболиста. Трябва по-дълга аварийна пейка, с цел да са конкуренция на Лудогорец следващата година “, продължи той.

„ И на мен ми е болно за националния тим, защото съм бил там и знам при загуби по какъв начин реагират хората. Надявам се да се подобрят нещата, само че би трябвало да се тръгне изпод нагоре. Знаете, едно време, когато играех и аз имаше към 8-9 индивида от Благоевград от нашата школа и бяха титуляри в България. Имаше резултати и на два пъти се разминахме от баражи за по една точка. Искрено се надявам да тръгне нагоре. Ще виждат футболистите, ще играят в положителни шампионати и тогава може да чакаме положителни резултати “, приключи Станислав Манолев.

 Мъри: Жизненоважно е Левски да има нов стадион Мъри: Жизненоважно е Левски да има нов стадион 18 май | 20:54 731 6  Проблеми в Локо (Мездра) преди гостуването в Севлиево Проблеми в Локо (Мездра) преди гостуването в Севлиево 18 май | 20:53 268 0  Балкан се разправи с дубъла на Септември (София) за 13 минути Балкан се разправи с дубъла на Септември (София) за 13 минути 18 май | 20:45 474 0  Резултати от 35-ия кръг на Югозапад Резултати от 35-ия кръг на Югозапад 18 май | 20:43 681 0  Йордан Юруков: Трябва да влезем във Втора лига, когато сме изцяло подготвени Йордан Юруков: Трябва да влезем във Втора лига, когато сме изцяло подготвени 18 май | 20:34 874 2 Виж всички Водещи Новини  Съставите на Айнтрахт и Рейнджърс за финала в Лига Европа Съставите на Айнтрахт и Рейнджърс за финала в Лига Европа 18 май | 21:00 1054 1  Георги Йомов: Нямам нищо общо със стрелбата, не съм бил там Георги Йомов: Нямам нищо общо със стрелбата, не съм бил там 18 май | 19:32 8571 56  Жена даде 8 бона за фланелката на Илиян Стефанов Жена даде 8 бона за фланелката на Илиян Стефанов 18 май | 18:55 11999 42  Мъри разкри проектите за селекцията на Левски Мъри разкри проектите за селекцията на Левски 18 май | 16:20 29498 43  Оперираха Канцлера Оперираха Канцлера 18 май | 14:34 27222 35 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР