Вече нямаме Конституционен съд (КС). Ние обжалваме пред КС едно

...
Вече нямаме Конституционен съд (КС). Ние обжалваме пред КС едно
Коментари Харесай

Костадинов: Вече нямаме Конституционен съд

Вече нямаме Конституционен съд (КС). Ние апелираме пред Конституционен съд едно решение, което ще бъде гледано от хора, които през днешния ден погазиха законите и Конституцията на страната. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Поводът за коментара му е, че днес Десислава Атанасова и Борислав Белазелков поставиха клетва като конституционни съдии от квотата на Народното събрание.  Президентът Румен Радев не участва на клетвата на новоизбраните съдии в Конституционния съд, за което съобщиха по-рано днес от прессекретариата на президента. 

" България към този момент не е правова страна. Нямаме Конституционен съд, стопираме да имаме вяра изобщо в правораздавателната, правосъдната, правната система на републиката. Няма такава. От през днешния ден нататък със своите безпардонни дейности наглите ръководещи от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС на процедура погребаха българския закон и българската Конституция ", съобщи Костадин Костадинов. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР