Вече няма никакво съмнение, че Златка Димитрова и бащата на

...
Вече няма никакво съмнение, че Златка Димитрова и бащата на
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Ето го новото гадже на Черната Златка! Замени Миро с гъзарче - татино синче от Бургас

Вече няма никакво подозрение, че Златка Димитрова и бащата на детето й – Мирослав, са се разделили и освен – тя към този момент е намерила с кого да го размени, видя извънредно HotArena.



Бургазлийката отдавна шантажира светското пространство, най-много медийното такова, че не желае да открехне завесата, с цел да надникнем какво се случва в персоналния й живот. Именно поради мълчанието й бе следена зорко всяка нейна крачка.

Наблюдателни сътрудници видяха, че тя е сменила местоживеенето си от София на Бургас . Откакто се заприказва, че към този момент не е с таткото на детето си, тя разгласява фотоси единствено на себе си или на Миро - младши.

Мистериозното й държание обаче завърши и Злати реши  да се похвали, че има нов обичан и той също е от родния й морски град. Казва се Галин Гочев и това, което се знае за него, е, че много млад, пада си гъзар и има богат татко .

Докато Димитрова прикриваше връзката си с него, то нацепеният батка е изтипосал тяхна обща фотография на главното поле за снимки в профила си в Инстаграм. Тя пък сподели кой е до нея посредством сторито си в същата обществена мрежа.

Още при започване на годината плъзна слухът, че Златка и Миро са се разделили , защото той е банкрутирал. Цели шест месеца, до февруари, той непрекъснато бил в неприятно въодушевление. Бизнесът му с лавандула не вървял, а на моделката и детето им се налагало да се лишават от някои неща и да се стискат. Постоянно се вдигали кавги, до момента в който не пристигнал краят.

По подигравка на ориста проблемите в фамилията стартират тъкмо когато младата майка се похвали, че към този момент се е помирила и със свекърва си, и с някогашната жена на Мирослав.

За финален път ще помоля всички, загрижени за моя персонален живот, да престанат да ми задават просташки въпроси с вярата да схванат какво се случва в персоналния ми живот. Какво се случва в леглото ми не е социална идея и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко почитание, с цел да не ви изхвърля от профила си “, избухна тя при започване на годината и добави, че в случай че има нещо ново около нея, тя ще го каже персонално, защото имала огромна публика, която я следи. Е, сподели ни го посредством снимки…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР