Вече няма какво да ме извади от релсите. Толкова съм

...
Вече няма какво да ме извади от релсите. Толкова съм
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Поли е жената за мен и този път наистина е завинаги!

" Вече няма какво да ме извади от релсите. Толкова съм убеден в себе си и във връзката си. Рано или късно на човек въпреки всичко му идва акълът в главата. Аз постоянно съм бил убеден в себе си, само че са се случвали такива неща в живота ми, които са ме извадили от релсите, не е зависело единствено от мен. После излиза, че аз съм отговорен за всичко. След мен дамите, с които съм бил стартират да приказват обществено доста неща, множеството от които не са правилни. Аз не съм си разрешил в никакъв случай да се обърна против тях и да се изкажа отрицателно. " Това разкрива в обстойно изявление за " Телеграф “ някогашният футболист Благой Георгиев и добавя:

" Тези неща не са ме обиждали, тъй като не са истина. В афект човек може да каже всичко. Когато се усеща засегнат, човек  може прочувствено да извършите какво ли не. Така че не съм ядосан на никого. Хората си мислят, че аз върша някакви неща ей по този начин. Истината е, че всякога съм наясно, като направя нещо, какво ще последва. И все пак не ме е боязън, подготвен съм да поема следствията “.

На въпрос, кое е по-различно връзката му с Поли Благо споделя:

" О, има  доста неща, които с нея няма да направя. Тя страховит човек и ме поддържа  във всичко. Поли е дамата за мен вечно. И този път в действителност е вечно! Няма какво да промени това “.

При предходните ви връзки не е ли била концепцията още веднъж, че ще си вечно?

" Естествено! Аз, да потегли да върша сходно нещо, да строя семейство, несъмнено, че е било с концепцията да е вечно. Но нещо се случва по този начин, че нещата се трансформират. Сега знам, че с Поли не бъркам и този път е вечно. Няма да се разделя с нея и в никакъв случай “, безапелационен е Георгиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР