Вече няколко пъти видяхме снимки на Xperia XZ3, но този

...
Вече няколко пъти видяхме снимки на Xperia XZ3, но този
Коментари Харесай

Вече можем да видим дизайна на Sony Xperia XZ3 от всички страни

Вече няколко пъти видяхме фотоси на Xperia XZ3, само че този път течът идва от @OnLeaks и CompareRaja, които споделят доста реалистични рендери на идния флагман на Sony. Освен това, тези рендери не наподобяват толкоз скучни, като предходните и демонстрират устройството от всичките му страни.
За разлика от предходните визуализации, в актуалните виждаме единствено една камера, а не двойна. По-ранните клюки сочеха, че задната камера ще има два датчика, защото към този момент имало двойна камера в Xperia XZ2 Premium. Въпреки това, въз основа на тези рендери може да се заключи, че Sony има намерение да резервира двойната камера за бъдещото издаване на XZ3 Premium.



Като цяло, телефонът е доста хубав и безценен, макар, че за някои той може да наподобява невъзпитан. Отпред има екран с FHD + резолюция и предна камера с един датчик. Също по този начин виждаме, заоблените ъгли и същата стъклена задница, както при XZ2. Телефонът наподобява много необятен. Дисплея също е с извити ъгли и е затрупан със защитно стъкло, което обгръща целия челен панел на телефона.



Вероятно Xperia XZ3 ще бъде оборудван с 5,7-инчов екран с Full HD + и флагманския чипсет Snapdragon 845, който ще бъде съпроводен с 6 GB оперативна памет. Най-вероятно вътре ще се намира акумулаторна батерия с потенциал 3240 мАч. Като се има поради, че стартирането на това устройство се чака на IFA, то може да се появи с Android P. В противоположен случай – Android Oreo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР