Вече няколко месеца тренирате, а теглото не помръдва. Или сега

...
Вече няколко месеца тренирате, а теглото не помръдва. Или сега
Коментари Харесай

Тренирай правилно, постигай резултати (най-добрите съвети)

Вече няколко месеца упражнявате, а тежестта не помръдва. Или в този момент стартирате и желаете да вземете най-много изгода от напъните си

Вижте кои са главните правила на отслабването и къде се бърка най-често.

Теглото може да не понижава, а да се усилва поради повишаването на мускулите. Но понижават размерите и мазнините. Така че не кантарът, а метърът е значим.

Искате тънка талия, а не желаете да губите размера на бедрата и гърдите. Няма по какъв начин да стане. При аеробни тренировки топите мазнини на всички места по тялото. Със силовите към този момент оформяте мускулите на мечтаното място.

Болката след подготовка не е нещо обикновено

Мнозина считат, че без нея не сте работили крепко. Болката приказва, че сте избрали неправилна активност и натоварване, може да не изпълнявате упражнението вярно, да не сте загрели или разтегнали в края. Допустима е единствено лека болежка на другия ден.

За да отслабнете, би трябвало да упражнявате постоянно

Може и всеки ден, само че в случай че редувате натоварването. Например единия да вършиме кардио, а на другия да – извършения за еластичност. Трябва да се занимавате не по-малко от 4-5 пъти в седмицата, в случай че желаете добър и бърз резултат.

Тренировката би трябвало да е продължителна, изключително аеробната

С проучване е потвърдено, че мазнините стартират да изгарят след 30 минути умерено натоварване.

За възстановяване на резултатите постоянно би трябвало да работите на най-много. Ако имате сили, нужно е да ускорите аеробното натоварване. Но наложително следете пулса си. Максималният може да се пресметна по няколко формули, най-простата е от 220 (максимален пулс) да извадите възрастта си. Това е условно число, само че здрав човек може да се ориентира по него.

Постоянно увеличавайте натоварването и интензивността

Тялото има свойството да привиква и тогава свалянето на тежестта стопира. Един от методите е да намалите времето за отмора сред сериите. Пулсът не би трябвало да пада прекомерно, организмът би трябвало да е непрестанно в лек стрес от натоварването.

Без кардиотренировки няма намаляване . Това са извършения в интензивно движение, при които се покачва пулсът. Според множеството експерти те би трябвало да са не по-малко от 60% от тренировката. Плюс е увеличената устойчивост.

Помнете, че резултатът в огромна степен зависи от продължителността и интензивността на заниманието. Кардиотренировката ще е ефикасна, в случай че продължава от 40 до 90 минути. Интензивността изберете съгласно равнището си на подготовка.

Пулсът при най-голямата интензивност би трябвало да надвишава 80% от оптималния. Средният пулс за намаляване би трябвало да е на равнище 60-80% от оптималния. Пулсомерът ще ви е от изгода.

Високоинтензивната интервална подготовка е най-хубавата за намаляване. Но не е за начинаещи

Основният й принцип е периодично повтаряне на свръхнатоварване и възобновяване (почивка или спокойна работа). Продължителността й е към 20-40 минути, само че се изразходват калории като при 60 минути нормално кардио. При това изгарянето на мазнини продължава час след тренировката.

Инфо: www.womenshealthmag.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР