Вече няколко месеца Naughty Dog подгряват атмосферата около мултиплейърния проект

...
Вече няколко месеца Naughty Dog подгряват атмосферата около мултиплейърния проект
Коментари Харесай

Проблеми с мултиплейърния проект от света на The Last of Us

Вече няколко месеца Naughty Dog подгряват атмосферата към мултиплейърния план от вселената на The Last of Us. Но едно изображение за няколко месеца е прекомерно малко. Чуваме какъв брой амбициозна игра щяло да е и толкоз. През тази седмица се появи публична информация, обвързвана с играта и слуховете не закъсняха.

Става дума за репортаж, оповестен на страниците на Bloomberg, в който се оповестява, че играта търпи ревизия и преоценка от едно от основните студиа на Sony – Bungie. Джейсън Шрайър от Bloomberg цитира свои неназовани източници, съгласно които планът минава преоценка във връзка с своята „ дълготрайна жизнеспособност “. Според репортажа, екипът, който работи по играта е сгънат и останалата част от хората, работещи по него са разпределени по други планове на японската компания. Информацията на Шрайър идва на фона на оповестено известие в Twitter на самите Naughty Dog, което единствено по себе си предизвика спекулации. В него се оповестява, че студиото се нуждае от повече време преди да разкрие повече.

„ Знаем, че доста от вас чакат да чуят повече за нашата мултиплейърна игра от света на The Last of Us. Ние сме извънредно горди от работата, която сме свършили до този миг. Но в хода на създаването, ние осъзнахме, че най-хубавото за играта ще е да ѝ дадем още малко време “, пишат Naughty.

В информацията на Шрайър може би има истина, вземайки поради това, че неотдавна шефът на PlayStation Studios Херман Хулст показа, че Sony употребяват добитите от тях Bungie за обзор и оценка на актуалните им и бъдещи мултиплейърни игри като услуга.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР