Вече няколко години HTC не е пускала на пазара силен

...
Вече няколко години HTC не е пускала на пазара силен
Коментари Харесай

Новият HTC Desire 22 Pro се прицелва в метавселената

Вече няколко години HTC не е пускала на пазара мощен съперник във флагманския клас смарт телефони, само че това остава в историята. Компанията анонсира новият HTC Desire 22 Pro - правоприемник на миналогодишния HTC Desire 21 Pro. Това е смарт телефон за така наречен метавселена, оповестява The Verge.

Във Англия смарт телефонът ще се продава за близо 400 паунда. Той е създаден да бъде " съвършен придружител " за наскоро обявената гарнитура Vive Flow VR и да се употребява за достъп до Viverse - метавселената на HTC. Гарнитурата, прочее, е предопределена за работа с всеки Android телефон, защото на този стадий не са ясни преимуществата на Desire 22 Pro.
 Нов началник на HTC ще развива 5G и изкуствения разсъдък
Нов началник на HTC ще развива 5G и изкуствения разсъдък

Ив Метре става основен изпълнителен шеф на ИТ компанията

Смартфонът разполага с 6.6-инчов екран с резолюция 1080p и периодичност на възобновяване на картината 120 Hz. В левия горен ъгъл има разрез за 32-мегапикселова селфи камера. На задния панел има три камери - 64-мегапикселова съществена, 13-мегапикселова свръхширокоъгълна и 5-мегапикселов сензор за дълбочина.

В основата на Desire 22 Pro лежи процесор Snapdragon 695, дружно с 8 GB оперативна памет и 128 GB вътрешна памет. Батерията е с потенциал 4520 мАч. Поддържат се безжично и реверсивно безжично зареждане. Операционната система е Android 12.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР