Вече номерът не е да заведеш приятелката си на Малдивите,

...
Вече номерът не е да заведеш приятелката си на Малдивите,
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Номерът не е да заведеш приятелката на Малдивите, а в градската градина

Вече номерът не е да заведеш приятелката си на Малдивите, а в градската градина против санкция от 5000 лева Човечеството има неповторим късмет – всеки ще излезе стопански по-беден.
Не мисля, че православието ни е запазило в Османската империя, а хуморът. А представяте ли си да нямахме обществени мрежи или, не дай си, Боже, ток? Тогава какво вършим? Ходим до пощата и пишем писма и чакаме какъв брой лайка ще имаме на марката след това? Много хора ще се трансформират, тъй като останаха у дома и започнаха да мислят. Тази изолираност, която се самоналага, ще даде положителни плодове. Това съобщи пред bTV Любен Дилов-син.

В момента имаме недостиг на европейски водачи. По-щастлива опция да действаме дружно в Европа скоро няма да имаме, съобщи той.

В Нидерландия да вземем за пример са предпочели друга теория. Законът за историческото завещание да вземем за пример е доста развинтен у нас и генерира контрабанди. И небогати, и богати имат един и същи проблем – да се изправят против чудовището, което го гледа в огледалото заран, до момента в който се бръсне. Хората преоткриха доста неща – природата и персоналното пространство. Шегувах се със сина ми, който работи в нотариална адвокатска фирма, че половината работа ще му е по бракоразводни каузи, а другата – със завети. Аз съм прелестно изненадам от сънародниците ми, тъй като това ограничаване е наложено за положителното на всички, сподели още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР