Вече никой да не е в безопасност – всеки може

...
Вече никой да не е в безопасност – всеки може
Коментари Харесай

Вече никой да не е в безопасност – всеки може да бъде убит, на мнение е Иван Гешев

Вече никой да не е в сигурност – всеки може да бъде погубен. Това написа Иван Гешев в собствен коментар във връзка следващото показно ликвидиране в София.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

В деня на опита за убийството на основен прокурор на страна от Европейски Съюз (с бомба с пет кг тротилов еквивалент) един от най-хубавите специалисти по антитероризъм в Израел ме попита дали държавното управление се е събрало на незабавно съвещание. И за какъв брой време е била блокирана страната и са почнали разпити на престъпния контингент. Отговорих му, че нищо от това не се е случило. Той ме погледна учудено и сподели, че това е атентат против страната и в случай че тя не покаже мощ – то това е единствено началото. И към този момент е виждал това – в Газа.

Естествено – оказа се прав

Последваха Къро, политическото ликвидиране на Алексей Петров, брат Галев, удавил се у дома юрист. Днес е следващото показно поръчково ликвидиране, което ни връща към 90-те години и времето, когато Борисов беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Беше ясно, че превръщането на партиите в търговци, сливането им с мафията и съсипването на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ще докара до това. Резултатите от правосъдната промяна към този момент са забележими в целия им искра. Вече никой да не е в сигурност – всеки може да бъде погубен, да му вземат бизнеса или да загуби работата си. Безнаказано.

Ако желаеме да я има България и ние българите да живеем в нея, би трябвало час по-скоро жителите да изметем партиите

Едни от боклуците би трябвало да влязат в пандиза, а други да изпратим на бунището на историята. И да си върнем властта, тъй като тя принадлежи не на крадливите партийци, а на народа.

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР