Вече нееднократно се убеждавахме, че освен със спортен хъс и

...
Вече нееднократно се убеждавахме, че освен със спортен хъс и
Коментари Харесай

„Игри на волята“ се превърна в „Море от любов“ – събра цели три влюбени двойки! (Снимки):

Вече неведнъж се убеждавахме, че с изключение на със състезателен хъс и интриги актуалният сезон на риалитито „ Игри на волята “ изобилства и с други, не по-малко горещи пристрастености. Става дума за стрелите на Амур, които към този момент пронизаха значително от участниците в предаването, което от ден на ден стартира да наподобява на „ Море от обич “ или някой различен сходен формат.

Любовните искри в новия сезон на “ Игри на волята “ се ускоряват извънредно доста и не става въпрос единствено за двойката Елица-Алекса, които влезнаха в шоуто като влюбени.

 Елица и Алекса

Заформят се още две двойки.

За едната знаем сигурно, че след края на шоуто благосклонностите са прераснали в освен това. Но се заформят още две скандални и непредвидени двойки, а дали ще оцелее любовта им отвън шоуто ще следим с интерес.

Любовната история на Елица и Алекса към този момент не вълнува толкоз феновете. Всички се интересуват от новосформиралите се такива. От последните епизоди стана ясно, че още по време на кастингите Георги от племето на Непобедимите и Фейгин от племето на Супергероите са показали интерес един към различен и даже двама към този момент са ходили на среща. По време на самите надпревари постоянно погледите им се засичат типично по детски.

 Фейгин Игри на волята

Очевидно след края на предаването двамата са имали задоволително време да се опознаят, тъй като най-сетне Фейгин и Георги споделиха своя обща фотография, на която се гледат влюбено и е чисто доказателство, че риалити звездите към този момент са дружно. Зрителите несъмнено харесват това и доста им симпатизират.

Виктория и Цецо също не крият благосклонностите си един към различен. В последния епизод на шоуто дългият мъж се осмели да предложения съплеменничката си на среща, само че до каква степен са стигнали техните връзки можем единствено да гадаем.

 Виктория и Цецо Игри на волята

Мирела и Валери също не са си безразлични, само че на този стадий синът на Мария Гроздева не смее да предприеме по-сериозна крачка.

 Мирела и Валери

Пречи му това, че Мирела е някогашна на различен участник от същото племе, а точно на Лефтеров. Със сигурност след края на шоуто към този момент няма да има сходни угризения и може да станем очевидци на поредна звездна двойка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР