“Вече не знам къде свършвам аз и къде започва образът

...
“Вече не знам къде свършвам аз и къде започва образът
Коментари Харесай

Марта Вачкова: Сляла съм се с образа на сестра Жекова в “Откраднат живот“

“Вече не знам къде приключвам аз и къде стартира обликът на сестра Жекова в “Откраднат живот”, разкри Марта Вачкова за ролята си в хитовия медицински български сериал в " Събуди се ". “Големият триумф на един артист в една роля е тогава, когато той не просто играе облика, а дава и от себе си на облика. Когато стане това обединение, тогава е най-големият успех”, показа Марта за това какво е да си добър артист. “ Когато навестявам болница, следя сестрите и извършвам кражба от тях за моя образ”, описа актрисата.

Сестра Жекова ще се окаже основно настоящо лице в историята с бременността на Ина Фотева в новите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “. Докато Ина се чуди по какъв начин да постъпи, недоразумението с въпроса чие е детето ще нараства от ден на ден измежду сестрите и лекарите в болничното заведение. В отчаянието си Фотева даже ще обмисли да махне детето, а индивидът на който ще се довери ще бъде лекар Огнянова. Ситуацията сред доцент Захариев и Албена ще ескалира и ще пристигна моментът, в който истината би трябвало да излезе нескрито. Любовните триъгълници ще повлекат участници и жертвите на събитията. Доцент Мазов ще попадне в изненадваща любовна спекулация, а лекар Мишева ще направи нова стъпка към лекар Генадиев.

 Хинова и Мазов NOVA

Съмненията в Наталия ще се задълбочат, а в това време ще се трансфорат в тематика и за лекар Хинова, която ще остане с неверни усещания за интимна сцена сред двама от лекарите в болничното заведение. Васко ще се завърне в живота на сестра Жекова, твърдо решен да направи крачка към взаимното им бъдеще.

Наталия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР