Вече не важи правилото за гол на чужд терен. Това

...
Вече не важи правилото за гол на чужд терен. Това
Коментари Харесай

Саша Илич: Трябва да сме по-добри и в двата мача и да накажем грешките им

„ Вече не важи правилото за гол на непознат терен. Това че румънците са домакини в реванша не им дава преимущество. Ако желаеме да ги отстраняваме, би трябвало да сме по-добри в двата мача “, разгласи треньорът на ЦСКА Саша Илич на конференция преди първия дуел от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Сепси. „ Армейците “ посрещат румънците на стадион „ Българска войска “ на следващия ден (27 юли) от 20:00 часа.


„ Предстои ни доста сложен мач, тъй като изтеглихме тежък чоп. Сепси е извънредно порядъчен тим, играят от доста време дружно, това е огромното им преимущество. Ние обаче сме ЦСКА и нашата цел е да продължим напред ", продължи сърбинът.

" Да, чух, че тимът няма загуба на " Армията " в мач от Европа към този момент 18 години! Това е едно фантастично достижение и се надявам да продължим ", означи Илич.

" Гледахме много мачове на Сепси, знаем също какъв тим се изправяме. Това, което желая хората да знаят, че на следващия ден ни следва единствено първата част от този двубой. Има и втора, желаеме да продължим " сподели още той.

" Назон имаше седмица спомагателна отмора поради уговорката си с националния му тим. Върна се, тренира и ще бъде в групата за мача. Амос Юга няма да може да се възвърне, само че Махмутович към този момент е добре и ще бъде в групата. Изцяло зависи от Майкъл Естрада по кое време ще е подготвен да играе 90 минути, към този момент не е. Лазар Туфегджич не беше картотекиран по решение на клуба, бъдещето му зависи от управлението ", разкри треньорът.

" Трябва да е ясно, че става въпрос за конфликт сред два доста равностойни тимове и ще завоюва този, който допусне по-малко грешки. Надявам се да сме ние. Изтеглихме допустимо най-тежкия чоп, имахме малко време за подготовка, само че се надявам да успеем да накажем грешките им ", приключи сърбинът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР