Вече не се лъжем, че предстоящите месеци ни очакват филми,

...
Вече не се лъжем, че предстоящите месеци ни очакват филми,
Коментари Харесай

Батман ще се окаже по-продължителен от очакваното

Вече не се лъжем, че идните месеци ни чакат филми, които доста желаеме да забележим, тъй като си научихме урока - всеки филм може да бъде изместен. И то когато и да е.
 Бен Афлек, Батман,
Какво мисли Бен Афлек за последния си път като Батман

Голяма доза носталгия и високи упования

До премиерата на " Батман " (The Batman) остава малко повече от месец и сме обнадеждени, че промени няма да има и филмът ще тръгне по кината. Но няма доста да приказваме, с цел да не урочасаме нещата.

Но колкото по-малко време остава до премиерата, толкоз повече се вълнуват почитателите. От Variety разбираме, че към този момент е известна една забавна детайлност от кино лентата. А точно неговото времетраене.

Оказва се, че " Батман " ще бъде измежду най-продължителните супергероиски филми, създавани досега. Времетраенето му (без финалните надписи) е два часа и 47 минути ... или 167 минути, което значи, че това са си напряко три часа в киното.

" Батман " с Робърт Патисън ще бъде злопаметен

Ето какво още научаваме от филмовия откъс на кино лентата

По-дълги от него за момента са единствено два кино лентата. Става дума за " Отмъстителите: Краят " (181 минути) и " Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър " (242 минути). " Батман " на Мат Рийвс бие по този индикатор " Черният рицар: Възраждане ", който спря часовниците на 165 минути.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР