Вече не само Борислав Михайлов е преследван от закона, а

...
Вече не само Борислав Михайлов е преследван от закона, а
Коментари Харесай

Погнаха дясната ръка на Боби Михайлов, виси с 400 бона за ток към БФС

Вече освен Борислав Михайлов е преследван от закона, а същата орис един по един сполетява и неговите близки риятели и сътрудници в БФС. След като той отхвърли да хвърли оставка, макар че се чака това да стане тази седмица на Изпълкома, напрежението в обществото ни ескалира.

След като босът на българския футбол беше на разпит в петък за споразумяване на мачове за черно тото, финансиране и тъй наречените, стана ясно, че и един от най-близките му хора – Иван Велинов Динов, също е на мушката на Министерство на вътрешните работи.

Според данните спряганият като дясната ръка на Боби М. е наемател на парк-хотел " Бояна " и притежател на ресторант Grande Bar & Dinner, ситуирани в базата на Българския футболен съюз в резиденция " Бояна " на ул. " Витошко лале " 18.

Оказа се, че предприемачът и компаниите му дължат 400 000 лв. за ток на футболната база, само че Иван Динов не дал и стотинка – целият харч се покрил от бюджета на БФС, с който аверът на Перуката имал подписан контракт.

За похлупак изтече информация, че против Динов имало и няколко каузи за измами.

Иван Динов взе участие в ръководството на 21 компании в областта на търговията на едро, строителство и архитектура, недвижими парцели, екологично отнасяне на боклуци, финансов лизинг, енергетика и други

Схемаджията дърпа конците и във футболния отбор Спартак Плевен. Заради връзката си с Боби Перуката футболистите на Иван Динов се употребяват с привилегията да упражняват на националната база в Бояна.

Преди време тогавашният младеж на плевенския Спартак - Светлин Линев, разкри, че Иван Динов има връзка с уреждането на мачове за " черно тото ". Вратарят не скри дълбокото си оскърбление от тежкото състояние на Спартак. Линев не се поколеба и уточни като съществена причина за множеството проблеми на спартаклии – спонсорът по това време Иван Динов.

" За никого не е загадка, всички го знаят. Има един човек, който не се води никакъв в клуба. Наричат го " спонсор ", само че какъв брой е спонсор, не се знае. Това е печално известният във футболните среди у нас Иван Динов. Всички знаят с какво е прочут. Това се случи и в Плевен по време на първия му престой в Спартак ", показа Линев.

" Първият тим от юношеските ни групи до 19 години, който публично бе изваден от шампионата поради уредени мачове, бе точно Спартак Плевен.

Да караш невръстни момчета да се занимават с такива работи във възраст, в която би трябвало да се изградят като персони, е меко казано, извънредно. Нещата обаче взеха да се придвижват и в първия тим. На полусезона бяхме първи, само че по някакви странни аргументи отборът се разруши, бяха доведени нови треньори, президент и прочие

Динов бе споделил, че ще гоним класиране от " Б " в " А " група, само че се оказа май, че приказва за " А " окръжна ", добавя Линев през ноември 2017-а.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР