Вече не можем да правим туршии, защото е скъпо. С

...
Вече не можем да правим туршии, защото е скъпо. С
Коментари Харесай

Латинка Петрова бясна: Скъпо е даже да се правят туршии!

" Вече не можем да вършим туршии, тъй като е скъпо. " С тези думи разкри финансовото си състояние пред " България Днес " известната актриса Латинка Петрова. Тя е безапелационна, че да си купиш чушки е безсмислено: " Пиперът е на цената на кг месо. Ще ядем боклуци, каквото ни дадат ", оплаква се още героинята от кино лентата " Опасен сексапил ".

Според актрисата всеки се оправдава с цената на горивата, само че в действителност това е за по-голяма облага. " Не можеш да разчиташ на бюджета си, да не приказваме за пенсиите ", споделя тя.

Латинка Петрова е безапелационна, че към този момент манджите нямат усета на едно време. А това се дължи най-много на продуктите, които се продават в комерсиалната мрежа. " Навремето разчитахме на уханието на зеленчуците, а не на подправката. Сега всичко е изкуствено, стиропор и подправки " - недоволства тя.

Актрисата счита, че последователно се унищожава страната ни: " Нашите зеленчукари се вършат на велики и не желаят да понижат цената, тъй като се мерят със света. Така че каквото ни дадат ". После, съгласно нея, нарастват и медикаментите, тъй като не се храним здравословно.

Певецът Богдан Томов е безапелационен, че това следващо повдигане на цените в България изобщо не е обикновено.

" Когато цените на горивата се подвигат, се подвигат и цените на стоките. Обаче когато падат цените на горивата, стоките не престават да се подвигат. "

Според него няма никаква логичност в ценообразуването у нас: " Оправдания могат да се намерят доста, само че истината е една. Бизнесът в устрема си да си подсигури облагата подвига цените безразсъдно. А това не се отразява на заплатите на неговите чиновници ".

Богдан Томов е безапелационен, че и бабата на пазара подвига цените на магданоза поради цената на горивата. " Въпросът дали унищожиха тази страна съдържа и отговора. Виждаме страни, които са били на нашето състояние. Всички вървят напред, а ние - единствено в пиара ", обобщава той.

Актьорът Венцислав Мартинов счита, че един от факторите, от които се въздействат цените, е неправилната политика на държавното управление. " Всяка една дребна страна с проблеми се въздейства от международните процеси и от великите сили ", споделя наблюденията си комикът. Той счита, че постоянно сме били на губещата страна заради непредвидливост, както и заради обичайна линия на българина да не може да се сплоти към една здрава идея.

 

Актьорът Влади Въргала на въпроса за скъпотията дава отговор, че всичките пари би трябвало да бъдат незадоволителни, с цел да се държи народът в послушание.

" Има страни, които се борят, само че има и страни като нашата, които демонстрират творчество в обедняването и инфлацията ", безапелационен е Въргала.

Според него играчите в петролната индустрия показват все по-сложни условия, с цел да може цените да се вдигнат.

" Ние сме дребни. Нас могат да ни карат от лудницата в месарницата. И то в транжорната. " Актьорът споделя, че всичко се прави за народът да е подвластен и в потребност. Защото тогава е дисциплиниран...

Цените на морето са още по-страшни

В това са уверени Влади Въргала и актрисата Латинка Петрова.

" Цените по морето всеки ги дефинира по лично убеждение, само че би трябвало да има взаимност в категорията и в обслужването ", съобщи Въргала. На обичания артист му е обидно, че един чадър на плажа изкарва повече пари от него.

В приблизително заведение две кебапчета и едно кюфте костват близо 30 лв., пресмята Латинка Петрова. Актрисата е ходила с децата си на Българското Черноморие и е сърбала от скъпотията.

" Добре е, че са децата, тъй като аз не мога да си го разреша. Иначе заведенията за хранене и нощните заведения били препълнени от народ. Хората живеят като за последно ", безапелационна е Латинка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР