Вече не издържаме - така, отчаяно и гневно, коментират ремонта

...
Вече не издържаме - така, отчаяно и гневно, коментират ремонта
Коментари Харесай

Бизнесът на ул. Владая пред фалит

Вече не устояваме - по този начин, обезверено и яростно, разясняват ремонта на бул. " Шести септември " търговците, чиито обекти са издигнати на ул. " Владая ", зад злощастния частен парцел, препречил на строителите. Улицата свързва бул. " Шести септември " с квартал " Столипиново ", а кръговото кръстовище е проектирано да е комфортно за водачите. Движението в тази част на града постоянно е доста натоварено. На ул. " Владая " са издигнати над 20 търговски обекта и съгласно техните притежатели там работят повече от 200 души.

" Блокирани сме втора година, откогато стартира реконструкцията. Нашите клиенти са принудени да минават през " Столипиново ", където е същински призрачен сън. Улиците са разрушени и в дъждовно време се трансформират в дълбоки гьолове. Нервите не ни устоят, на привършване са и доста бихме желали кметът Иван Тотев да измине с джипа си това разстояние и да пристигна при нас, с цел да види с очите си по какъв начин се работи в такива условия ", насочи задочна покана през вчерашния ден един от работещите на ул. " Владая " Огнян Иванов. Той описа, че три месеца и половина ул. " Владая " е била разкопана. След това засипаха изкопа, подредиха паветата, само че след 2 февруари още веднъж я разкопаха.

Според търговците частната постройка, която попада в кръга на кръстовището, не пречи да бъде пуснато придвижването от бул. " Шести септември " на ул. " Владая ". Асфалтът е положен преди три-четири месеца. В момента няма връзка сред булеварда и улицата, само че има способи пътят да се отвори, без да е построено кръстовището - стига в общината да желаят да ни улеснят живота, молят се на градската администрация търговците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР