Вече навлязохме в празничния месец и е време да се

...
Вече навлязохме в празничния месец и е време да се
Коментари Харесай

Кои коледни ПОДАРЪЦИ биха зарадвали всяка една зодия

Вече навлязохме в празничния месец и е време да се подготвим за Коледа. В това число влиза и избирането на дарове за околните. Ако към този момент сте изчерпали концепциите си, може да прочетете кои дарове са най-подходящи за вашия непосредствен по отношение на знака, под който е роден.

Овен

Овенът е една от най-амбициозните и енергични зодии. Но с цел да реализиран всичките си цели, те се нуждаят от ключ, който да отвори вратите към триумфа. Ключът е подобаващ знак за Овните, тъй като ще им донесе шанс във всяко начинание. А по отношение на подарък – той може да се въплъти под формата на ключодържател, колие, брошка и други аксесоари.

Телец

Телците са привлечени от златото, те несъмнено си падат по първокласните дарове. Златна подкова под формата на колие или обеци, подарък, обвързван с цифрата 7, бижута с цитрин ще донесат шанс и благоденствие на Телеца, както и необятна усмивка. 

Близнаци

Близнаците ще се зарадват на знаци, които въплъщават и техния дух – независимост, равнодушие. Като такива ви предлагаме пеперудата, водното конче, двойни знаци и други, изразени посредством бижута или други аксесоари.

Рак

Раците отдават огромно значение на дома и фамилията, по тази причина биха се зарадвали и на интериорен подарък. Познатите ни фигурки с делфини, само че с по-съвременен дизайн, бамбук, морска звезда, сребърни дрънкулки – изборът е огромен.

Лъв
Кои зодии обожават Коледа?
Сред представителите на зодиака има такива, за които Коледа е изключително специфична. Нека забележим кои са тези зодии и за какво толкоз обичат...

Лъвовете обичат първокласните дарове, по тази причина може да се спрете на украшение с избран тип камък. За да приковат всички погледи към себе си, както обичат, бихме ви предложили да се спрете на кехлибар или сапфир. Златните бижута също са чудесна опция, както и под формата на слънчоглед, котка и други

Дева

Девите са суеверни по тази причина за тях подобаващи са гривничките със синьо око да вземем за пример. Но може да изберете и такива със знаци на плодове. Ако желаете да добавите и камък, дано той да бъде бял нефрит.

Везни

Везните с изключение на на хубостта, разчитат и на мозъка. Символичността на триъгълника несъмнено ще им се хаареса. Както и бижута с птици или камък аметист.
Как да спестим от покупките си за коледни дарове?
Всяка Коледа даваме доста пари за дарове. И в това няма нищо неприятно. Очакванията са тази година един човек да похарчи приблизително 350 лв. з...

Скорпион

За Скорпиона изберете алегоричен подарък, който да носи повече смисъл, в сравнение с материална стойност. Сребърен материал, знаци като подкова, змия, луна ще им донесат позитивни страсти.

Стрелец

Стрелците са приключенци и пътешественици, по тази причина ви предлагаме подаръкът за тях да е с такава тема. Сувенир от екзотична страна, предмет с история зад него, знаци със сърце и стрела са подобаващи разновидности тук. Както и бижута със седеф.

Козирог
Най-тъпите коледни дарове, които да не купувате в никакъв случай
Нека не се лъжем - множеството от вас мислят за коледните дарове, макар, че е още рано. В тази публикация ще си приказваме за неприятните хрумвания за...

За усърдната си работа Козирозите се нуждаят и от малко шанс, който може да им подарите посредством четирилистната детелина, несъмнено. Можем да намерим редица разновидности, свързани с нея, като за дама най-удачно е бижуто.

Водолей

Без значение от типа на подаръка, изрисуваните на него водни кончета, калинки и всевъзможни зареждащи детайли биха донесли доста позитивни страсти на Водолея.

Риби

Капаните за сънища са забавен подарък, който ще се хареса на Рибите. Други разновидности са бижута с изумруд, водни знаци като риба, делфини или морска звезда също биха им допаднали.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР