Вече над седмица Турция се бори с невиждани пожари, които

...
Вече над седмица Турция се бори с невиждани пожари, които
Коментари Харесай

Къванч, Хазал Кая, Демет Йоздемир и още топ имена от Турция зоват: Помогнете с пожарите!

Вече над седмица Турция се бори с невиждани пожари, които бушуват край най-известните морски курорти. Хиляди турци останаха без дом, а извънредно нужни са вода, храна, както и доброволци, които да се включат в гасенето на пожарите. 

С персонални средства, образец или употребявайки трибуната на своята популярност доста от най-обичаните и известни лица в Турция оказват помощ за преодоляване на стихията. Ето и кои артисти се включиха:

Виж още: Важна победа на Джони Деп в борбата против Амбър Хърд! Хванаха ли актрисата в поредна неистина? 

Хазал Кая

Актрисата се обърна на британски език от своя Instagram профил, призовавайки другите страни да оказват помощ на родината ѝ. " Нямаме задоволително противопожарни хеликоптери, с цел да го спрем. Загубихме 8 души и толкоз доста животни и гори. Моля ви, помогнете ни! Имаме единствено 1 свят ", написа тя.

Къванч Татлъту

И той се обърна на британски от профила си в Instagram, като означи в обявата и Организация на обединените нации. " Красивите острови на югозападна Турция горят в ужасяващи пожари. Огънят унищожава домове, убива хора, животни, унищожава зелени територии, за които ще трябват десетилетия да се възстановят ", написа той. Къванч моле за интернационална помощ, която да се включи в гасенето на пожарите. 

Виж още: Всяка манекенка би ѝ завидяла: Лидия сподели крайник за милиони и увеличи градусите

Серенай Саръкая

Актрисата изрази съпричастност със засегнатите. Тя съобщи, че страда за природата, която е източник на живота, както и за животните. " Иска ми се всичко това нещо да завърши. Като дете на тази страна желая да изразя признателност към всички, които оказват помощ в тази рецесия ", написа тя. Твърди се, че актрисата е дарила доста количество хранителни запаси за засегнатите. 

Демет Йоздемир

Още една актриса, която се обърна на британски към милионите си почитатели от целия свят. Тя прикани за помощ за Турция, като също помоли за самолети и хеликоптери, които да се включат в битката. Демет показва, че има повече от 60 места, на които бушува огънят. 

Виж още: Мария Илиева сподели дребната София, одрала ѝ е кожата 

Джан Яман

Актьорът в действителност не разгласява нищо към пожарите, само че фотографията нагоре стана мотив за скандал. Причината - до момента в който всички известни артисти приканват за помощ, а някои от тях подаряват или даже персонално се включват в битката, той качи фотография от джакузито. Колегата му Толга Гюлеч го прикани да направи нещо. " Братко, вместо да споделяш свои голи фотоси в Instagram, с цел да получаваш лайкове, можеш да направиш нещо, което в действителност да помогне ", написа той в Twitter. 

Изображение: https://www.facebook.com/kivanctatlitug
https://www.instagram.com/hazalkaya/
https://www.instagram.com/demetozdemir/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР