Вече над 2000 са продадените билети за двубоя от 1/16

...
Вече над 2000 са продадените билети за двубоя от 1/16
Коментари Харесай

Над 2000 билета са продадени за Гигант - ЦСКА, обявиха и как ще се влиза на стадиона

Вече над 2000 са продадените билети за дуела от 1/16 финалите в шампионата за Купата на България сред Гигант и ЦСКА, оповестиха за TrafficNews от клуба. Двубоят е в събота от 12:30ч. на градския стадион в Съединение. 
Прочетете още
За сигурността на стадиона са обезпечени служители на реда, охранителна компания и здравна помощ. 

Организацията върви по проект и всички в тима са извънредно разчувствани от идния дуел, който ще е и исторически за Гигант. Отборът за първи път в историята си ще доближи до 1/16 финалите в шампионата за Купата на България и за първи път ще играе против тим от елита - ЦСКА. 

В предишния кръг Гигант в профил за първи път в историята си професионален клуб, побеждавайки с 2:1 Добруджа като хазаин. 

Настроението в града е ужасно и ще се получи огромен празник. За последно Гигант е имал подобен мач през 2010-а година, когато е хазаин на Ботев Пловдив в мач от Югоизточната Трета лига.

От клуба приготвят и стратегия преди дуела и дадоха обещание да има доста изненади за почитателите.

Билетите са на цена от 10 лв., а всички доходи ще отидат в помощ на тима на Гигант, който сега е трети в Югоизточната Трета лига с 38 точки. 

Входовете на стадиона отварят в 10:30ч. 

Ето какво написаха от клуба за пропусквателния режим:

Посетителите на футболната среща на 26.11.2022г. сред тимовете на Гигант Съединение и ЦСКА София
са длъжни да съблюдават следните правила:

1. Да влизат на стадиона единствено от входовете обозначени на схемата.
2. Да оказват цялостно подпомагане на длъжностните лица натоварени с реализирането на пропускателния режим и инспекцията на феновете при влизането им на стадиона.
3. Да носят и да дават за инспекция персонална карта или различен документ за идентичност. Забранено е влизането в спортния обект с непознат документ/знак по член 11, алинея 2
4. Не се позволява влизането на стадиона в нетрезво положение или под въздействието на алкохол или други упойващи или наркотични субстанции, както на лица в несъответстващо положение или с нападателно държания по отношение на длъжностните лица или останалите фенове.
5. Забранява се потреблението на пиротехнически средства, взривни субстанции от всевъзможен темперамент,както и внасянето на остри предмети, огнестрелно и хладно оръжие.
6. Забранява се носене на флагове, плакати и транспаранти, на които са изобразени текстове, изображения, абревиатури и знаци, подтикващи към ненавист и принуждение, съдържащи обидни квалификации или олицетворяващи идеологии, оповестени за незаконни.
7. Забранява се навлизане на спортния терен, паленето и поддържането на огън; хвърлянето на предмети; носенето на маски и други затрудняващи разпознаването дейности за изцяло прикриване на лицето или на части от него, отправянето на хули, други неприлични изрази, жестове и държание, които са изключително вулгарни, както и изрази и викания, насаждащи ненавист на расова, етническа или религиозна основа.
8. Да се позволява внасянето на безалкохолни питиета единствено в пластмасови чаши 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР