Вече над 10 години Team SoloMid е една от най-известните

...
Вече над 10 години Team SoloMid е една от най-известните
Коментари Харесай

TSM сменя Америка с Европа?

Вече над 10 години Team SoloMid е една от най-известните организации в света на League of Legends. Но съгласно последните информации, появили се оттатък Атлантика, управлението на основания през 2011-та тим обмисля да напусне американския LCS и да заиграе в европейското състезание LEC.

Появиха се изявления, съгласно които американският отбор е опитал да закупи неотдавна овакантената от Misfits позиция в LEC, която обаче в последна сметка бе попълнена от Team Heretics против сума сред 40 и 50 млн. $. За TSM сходен ход е изглеждал чудесно от чисто финансова позиция.

Latest for Dexerto: Sources say TSM recently considered selling their LCS slot among plans to streamline their esports division.
— Richard Lewis (@RLewisReports)
Причините за желанието на многогодишните първенци в Съединени американски щати може да са няколко: от спадащия интерес към League of Legends в Северна Америка, през финансовите проблеми и орязването на бюджети от страна на организацията, до слабото показване и непрекъснатите промени в последно време в състава за игра.

3 седмици преди края на постоянния сезон в LCS, TSM споделя 8-то и последно място, носещо присъединяване в плейофите. А от организацията отхвърлиха коментар по тематиката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР