Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли

...
Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли
Коментари Харесай

И бившата на Чарли Шийн е в OnlyFans

Вече на всички е ясно, че 18-годишната щерка на Чарли Шийн и Денис Ричардс - Сами Шийн, има профил в OnlyFans.
 Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за уеб страницата и решението на щерка си Сами Шийн
Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и щерка си

На това му се споделя подкрепяща майка

Оказва се, че майка ѝ е много по-подкрепяща в това ѝ решение. Миналата седмица Денис Ричардс разгласява в Instagram, че в действителност се възхищава на щерка си за смелостта и увереността, която има.

Като даже се пошегува, че в случай че има хора, които са подготвени да заплащат, с цел да виждат нейни фотоси по бански, ще обмисли съществено дали да не си направи профил в OnlyFans. Е, явно е обмислила добре всичко, тъй като и тя към този момент е част от уеб страницата.

Разбираме това от профила ѝ в Instagram, където под два поста написа, че към този момент е част от OnlyFans. Като даже се зарича, че персонално ще отговори на всеки един, който се осмели да ѝ написа. Към момента Ричардс към този момент има няколко оповестени поста в уеб страницата, който обаче са забележими единствено за клиентите ѝ.

А те пък са решили да се разделят с по 25 $ на месец, с цел да виждат какво разгласява някогашната на Чарли Шийн. В един от първите си постове разяснява, че към момента е в развой на проучване по какъв начин работи OnlyFans, тъй като това е нещо ново за нея.
 Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил
И дъщерята на Чарли Шийн с профил в уеб страницата за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Денис Ричардс дава обещание, че ще разгласява и гратис наличие, само че пък не разяснява дали нещата, които качва в профила си, ще са типичното за OnlyFans наличие за възрастни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР