Вече на главения път към КПП КАЛОТИНА , като че

...
Вече на главения път към КПП КАЛОТИНА , като че
Коментари Харесай

Наш читател: Нелегално към Европа!

Вече на главения път към контролно-пропусквателен пункт КАЛОТИНА, като че сляпата пророчица се усещаше по-уверена на пътя. Може би патрулите на пътна и гранична полиция й даваха спомагателна сигурност в тъмнината, през която шофираше. Назад в предишното Ванга беше прозряля, че Сирия ще гори във война. Но кой би предположил за трафик на мигранти през България. Най-вече за колоната от бусове пред нейния „ Ролс Ройс “, които бяха препълнени със сирийски бежанци пътуващи незаконно към Европа. Стиснала крепко кормилото на своето ретро возило, Ванга внимаваше да не тръгне по „ кривия път “.

Тя се взираше в тъмнината и някъде с километри напред виждаше по какъв начин пътна и гранична полиция пропущат свободно тези пълчища иноземци през родината и. Внезапно фаровете на Вангиния Ролс осветиха полицейска стоп-палка, която и даваше знак да отбие в дясно. Докато понижи скоростта и спре изцяло за инспекция, пророческият дух на лявата седалка, типа по какъв начин в действителност няколко буса пренасящи незаконни мигранти към западната ни граница, профучаха около тях необезпокоявани от полицейските патрули.

Сайтът Skafeto.com разгласява материала без авторска интервенция и не се ангажира с концепциите и мненията на нашия четец Георги Тодоров. Коментарите оставяме на вас!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР