Вече можем да говорим за криза в законността и криза

...
Вече можем да говорим за криза в законността и криза
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов за ДКК: Продадено е бъдещето на военнопромишлената индустрия в България

Вече можем да приказваме за рецесия в законността и рецесия в държавността. Това с меко казано нарушавания. Не може да предвидите да платите 1 120 000 за осъществени услуги от друга адвокатска фирма. Това е все едно да имате квартира и да плащате наема и на своя комшия. Това съобщи Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ.

Той изясни, че ДКК е холдинг, който ръководи сдружения: „ На ДКК са предоставени доста значими задания. ДКК е работила като буфер в тежки обстановки “. По думите му Караганева е подхванала дейности, с които е сложила юристи на входа на сдружението и частна компания на изхода.

„ Продадено е бъдещето на военнопромишлената промишленост в България без знанието на борда на шефовете на ДКК “ безапелационен беше Борисов.

Той сподели, че се подписва конвенция без позволение на министъра на стопанската система: „ Има към този момент доста финансови злоупотреби. Финансовите контрольори с отказали да подпишат документите. Това е липса на бистрота “.

„ Самата дама е назначена нелегално. Когато едно деяние е нелегално, то влече след себе си поредност. Трябва да се произнесат правоохранителните органи за тези дейности “, добави някогашният стопански министър.

„ Имаме потребност да решаваме проблемите на хората. В момента виждаме липса на държавност “, сподели той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР