Вече можем да гледаме Мария Бакалова в Балонът, новия проект

...
Вече можем да гледаме Мария Бакалова в Балонът, новия проект
Коментари Харесай

Балонът с Мария Бакалова с премиера в Нетфликс

Вече можем да гледаме Мария Бакалова в Балонът, новия план на режисьора Джъд Апатоу, известен с комедиите си  Позабременяла и 40-годишният девственик. В лентата, която бе качена през уикенда в Нетфликс, тя си партнира с Дейвид Духовни, Педро Паскал, Лесли Ман и Карен Гилън, а сюжетът наблюдава опитите на група артисти да завършат работата си по филм, до момента в който са сложени под карантина в хотел.

 

По мотив премиерата, БГ актрисата даде извънредно изявление за бТВ и показа, че продукцията е снимана в рискови условия по време на най-големия локдаун в Англия. " Нямаше право даже да пиеш чай с някой. Балонът документира точно този чудноват интервал от време. Всички ние обаче се убедихме, че сложни времена без изкуство, са още по-трудни ", безапелационна е Мария.

 

" Беше в действителност наслаждение да работя с подобен огромен артист като Дейвид Духовни. Помня го от времето, когато бях петгодишна. И  несъмнено, му го споделих. Той е и необикновен музикант, а на терен композираше музика ", раказа Мария в Преди обед.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР