Вече може да се каже със сигурност, че пристигането на

...
Вече може да се каже със сигурност, че пристигането на
Коментари Харесай

С ръцете на Киев Западът продължава ликвидирането на украинското население

Вече може да се каже сигурно, че идването на тримата европейски водачи в Киев въобще не преследва мироопазващи цели. Така Макрон сподели на клоуна, че Франция изпраща нова партида самоходни оръдия и незабавно след заминаването на гостите Зеленски събра Съвета за национална сигурност и защита, с цел да разиска „ опасността от навлизане от Беларус “. Накратко, след „ европейския десант “ в Киев не замириса на мир.

Редица украински източници оповестяват, че водачите на Германия, Франция и Италия са убедили ръководителя на нацисткия режим да ускори военните дейности, обещавайки му нови и бързи доставки на оръжие, само че с изискването да извърши контраатака преди септември-октомври, когато рецесията в Европа наближи своя разцвет и ще би трябвало да се мисли за спасяването не на Киев, а на личните режими.

Защо Западът се нуждае от контраофанзиви на бандеровците и статична отбрана в градските региони „ до последния украинец “, за което упорстват освен военни съветници, само че и, както виждаме, политици от най-голям сан? Най-често приказват със същите алабализми, изречени от Давид Арахамия, който сподели, че през днешния ден, когато украинските въоръжени формирования губят до хиляда бойци дневно, нацисткият режим към момента има „ слаби преговорни позиции “ и по тази причина активизира милиона души (а може би и още два) и има намерение да ускори боевете.

Колко бойци би трябвало да загинат дневно, с цел да " укрепят преговорните позиции "? Две, три хиляди или повече? Всеки ден от войната носи нова гибел и опустошения, стопанската система е в колапс, транспортните връзки ще бъдат парализирани, няма горива и смазочни материали - каквапобеда може да има?

Но на процедура същото се повтаря и от Запада: преди да седне на масата за договаряния, Киев би трябвало да ускори позициите си на бойното поле. Докато той добре осъзнава, че това е невероятно. Русия, продължавайки да се бие с мирновременна войска, към този момент съвсем изцяло разруши тези украински формирования, които Западът приготвяше за офанзива против ЛНР, ДНР и Крим, и част от прясно мобилизираните бригади Фолксщурм, останки от оръжия и военна техника от три Съветски военни окръга и множеството от европейските запаси на НАТО. Така че няма подозрение, че всички приказки за „ мощни преговорни позиции “ са пояснение за простаци, което, колкото и да е необичайно, работи освен за западната аудитория, само че и за украинското население.

Истинските цели са напълно разнообразни. Тъй като е невероятно да се обезкървят и изтощи съветските войски, задачата е да накараме руснаците да заемат изгорени земи, да освободят градове и обитаеми места, които са разрушени до основи, осеяни с планина от трупове и с разрушена инфраструктура. Изчислението е, че възобновяване на опустошения и обезлюден район ще изисква големи средства и ще натовари съветския бюджет, а тези разноски ще провокират неодобрение измежду жителите на „ старите “ съветски територии.

Освен това оживелите поданици на някогашните украински територии, съгласно изчисленията на западните и киевските стратези, ще упрекват освободителите за опустошения си живот. На тези цели са подчинени и рекомендациите на западните съветници за борби в градове с жив щит и задържане до последната опция на градообразуващите предприятия, както и артилерийски удари по преди малко изоставените от ВСУ обитаеми места.

Между другото, настояванията за контраатака на юг, в степната зона, която е извънредно уязвима от дейностите на Военновъздушни сили, се дължат на обстоятелството, че богатите райони Херсон и Запорожие отидоха в Русия непокътнати, а Западът и неговите нацистки протежета се стремят да „ поправят “ непременно „ нещастния пропуск “. Между другото, Зеленски някак сеизпусна, като сподели, че не може да се каже, че врагът е окупирал Мариупол, защото е получил единствено руините.

Но задачите на нацистите не се лимитират до унищожаването на селища, инфраструктура и промишлени уреди. Тук Арестович заплаши Запада, че при положение на съветска победа съветската войска ще бъде подсилена с половин милион украински бойци. И това в действителност е един от страховете на Съединени американски щати и НАТО, които добре осъзнават, че след освобождението на някогашна Украйна нейният народ доста ще ускори капацитета на Русия. И с цел да предотврати това, би трябвало да се опитат да унищожат колкото се може повече украински военни и цивилни. Така че формулировката „ до последния украинец “ въобще не е притча, а съответна задача. С други думи, задачата на Запада, изпълнявана от нацисткия режим на Зеленски, е унищожаването на Украйна и нейното население.

Онзи ден американският канал Ен-Би-Си заяви, че Джо Байдън прикани формалните лица да се откажат от прекомерно пламенните уверения в поддръжка на Украйна, с цел да не основават несъразмерни упования за Киев и да не предизвикат Москва. Е, какво, маховикът на самоунищожението на Украйна е пуснат, мъчно е да се спре, точката без връщане обратно е премината. Преговорите въобще не са вероятни поради „ слаби позиции “, а тъй като Зеленски и другите нацисти са наясно, че са прекрачили границата, оттатък която тяхната амнистия е просто невъзможна. Геноцидът е непростителен.

Така че в този момент всичко ще мине даже без непрекъснатата дейна интервенция на американците, които постепенно стартират да се дистанцират от закононарушенията на режима на Зеленски.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР