Вече месеци наред ChatGPT не слиза от водещите заглавия не

...
Вече месеци наред ChatGPT не слиза от водещите заглавия не
Коментари Харесай

Три безплатни разширения с ChatGTP, които ще улеснят деня ви

Вече месеци наред ChatGPT не слиза от водещите заглавия освен в софтуерната преса.    От текстове за хип-хоп песни, през научни писания, до концепции за развиване на бизнес - суперчатботът с изкуствен интелект несъмнено няма доста свободно време, откогато беше пуснат в края на предходната година. Неслучайно платформата сложи връх за най-бързо постигане на 100 млн. консуматори в историята.   Въпросите към нея също са доста. В кои действия може да замести индивида? Точни ли са отговорите, които дава? Чие е авторството на материалите, написани от ChatGPT - негово, или на този, който задава рамката?   Така или другояче, с цел да можем да си отговорим изчерпателно на тези въпроси, ще би трябвало да мине време. Дотогава обаче умерено можем да се възползваме от опциите, които платформата дава, с цел да улесним всекидневието си.   Затова и Fast Company показва три безвъзмездни и потребни разширения за Chrome, които употребяват ChatGPT и могат да ви спестят доста време.  ChatGPT Writer за автоматизиране на имейли   Никой не обича да дава отговор на имейли, изключително когато те са доста, тъй че можете да оставите разширението ChatGPT Writer да го прави вместо вас.   В демонстрационната версия на продукта потребителят на имейла дава отговор на експерт по асортимент на личен състав за работа с простата рамка: " Генерирай отговор на този имейл, че се интересувам, попитай за заплатата и опциите за отдалечена работа ".  

В отговор на заложената рамка ChatGPT изготвя изчерпателен и професионален отговор, " който наподобява по-добре от нелепостите, които доста хора може да напишат ", показват от изданието.
  Това уголемение има усъвършенствана поддръжка за Gmail, само че може да се употребява и за всяка друга платформа, в която може да се наложи да отговорите нещо.  ChatGPT for Гугъл за по-добри резултати при търсене   В скоро време разширението ChatGPT for Гугъл ще би трябвало да се конкурира със личния AI чатбот на компанията - Bard, само че сега то е наложителен инструмент за всеки, чиято работа е обвързвана с търсене в интеренет, показват от Fast Company.   Вместо да търсите " игла в купа сена ", която в тази ситуация е съответния отговор на вашия въпрос, ChatGPT ще се опита да отговори на вашето питане вдясно от резултатите от търсенето на Гугъл.   И последно, името на разширението не би трябвало да ви заблуждава. Да, то е насочено към Гугъл, само че работи и с други търсачки като Bing, DuckDuckGo и други  

Engage AI за по-малко четене и повече мнения
Няма по-добър метод да изградите мрежа в LinkedIn от това да се ангажирате с доста хора. Проблемът е, че колкото повече се ангажирате, толкоз повече време лишава да прочетете и да отговорите на всички мнения.   Разширението Engage AI предлага решение на този проблем. Ако попаднете на известна обява в LinkedIn, само че не желаете да отделяте време да я прочетете цялата, приложението ще направи това вместо вас и ще генерира коментар от ваше име въз основа на наличието в обявата.   За вас остава единствено да изберете тона на коментара си - другарски, занимателен, несъгласен, склонен или заинтересован, и, несъмнено, да го редактирате, преди да го изпратите.   Тези три разширения, основани на ChatGTP, посочени от Fast Company, за следващ път потвърждават, че е по-добре да гледаме на AI като на помощник, който ни прави по-добри в ежедневната ни работа, в сравнение с като на опасност.   Докато не се трансформира в такава, несъмнено.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР