Вече месец Мира Добрева седи в стола на Драгомир Драганов

...
Вече месец Мира Добрева седи в стола на Драгомир Драганов
Коментари Харесай

Мира Добрева обижда опоненти във фейсбук 


Вече месец Мира Добрева седи в стола на Драгомир Драганов в най-рейтинговото предаване на националната телевизия „ Българска национална телевизия на 60 “. Смяната стана тихомълком, а някои фенове въстанаха против изритването на Драго Чая и не стопират да търсят сметка на журналистката, писа „ Ретро “.

Във Facebook профила й всекидневно се развихрят кавги със селски привкус, а известната с лабилните си нерви тв-водеща за следващ път потвърди, че не търпи рецензия, даже и от своите почитатели. Почитателка на Добрева – Веска Ганчева написа под нейна фотография „ Мира, върни „ Българска национална телевизия на 60 “ на Драгомир Драганов. С теб не е същото! Скука “.

Добрева незабавно скочи и изсипа тонове обиди.

„Върни го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. Вероятно ще е по-интересно. Като виждам каква си хубава, несъмнено си родена за телевизия. Даже и за шеф си подготвена. Нали? Разбираш ли от футбол? И него крещя да оправиш. Че и там огромна скука“, написа Добрева на старата дама.

Друга Facebook потребителка Милена Радослава също взема решение да изрази мнението си. „Не се сърди, само че в действителност не си за това предаване „ Българска национална телевизия на 60 “. Разбери го. Не изпращай нас, ние имаме с какво да се занимаваме “, написа тя.

Добрева не остава длъжна. „ Ръководството на една медия взема решение кой къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екрана. Ако можеше, такива като вас да са най-отпред. Защото аз не съм за това предаване, а вие безусловно сте, нали? И като имате с какво се занимавате, за какво се занимавате с мен? Я марш отсам “, нападна журналистката.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР