Вече, както и да кара, съм свикнала, особено пък децата

...
Вече, както и да кара, съм свикнала, особено пък децата
Коментари Харесай

Дзвера на Отварачката – джигит на пътя

„ Вече, както и да кара, съм привикнала, изключително пък децата доста се радват ”, изцепи се Отварачката
Мария, която на 13 януари чукна 41 години, не e почитател на високите скорости, само че около мъжа си – Мирослав, привикнала. Съпруг № 3 на певицата доста обичал бързите и първокласни коли. Освен че са му занимание, и търгува с тях. „ Бензинът му е в кръвта ”, похвали го Мария преди дни в малко изявление за предаването „ На кафе ”. Тя не се сдържа и да изтъкне какъв водач е.

От изявлението й стана ясно, че Мирослав е с държание на играч на пътя, което не убягна на феновете и на панелистите в предаването. Повечето в студиото обаче се пробваха да замажат изцепката на певицата, като позволиха, че мъжът й подвига единствено разрешената от закона скорост на плануваните за задачата места. Само Кристина Патрашкова посмя да изтъкне: „ Мисля, че Мария направи един гаф и насочи вниманието на КАТ към нейния брачен партньор ”.

Мария обича красивите неща, призна си самата тя. Харесва и бързите коли, въпреки че са повече уязвимост на мъжа й. Обожавал ги. „ Важно му е той като има еди-какъв си автомобил, аз да имам еди-какъв си. Всеки има някакво занимание, неговото е тъкмо това. Но то не е, с цел да ги снимаме или нещо друго, както множеството недоброжелатели го разясняват. По-скоро той обича да кара, да пътуваме, дори да не знаем тъкмо накъде тръгваме, да си се возим ”, обясни Мария.

Едва ли е изненадала някого, поради че откогато е с Мирослав, певицата смени няколко автомобила. При това все първокласни и бързи – джип „ Мерцедес ”, по-късно „ Бентли ”, след това „ Ферари ” и „ Ламборгини ”. Вероятно не всички са били нови, когато Мария ги е подкарала, само че все пак, всяка от тях коства баснословна сума. Освен това прави усещане, че колите, които заралийката ръководи, са все бързи. Самата тя не си разрешава да ги изпитва на пътя. Мъжът й обаче не се въздържал.

В началото на връзката им, Мария си мислела, че той няма с какво да я изненада във връзка с шофиране, защото повече от 23 години все е на път, поради специалността си. Само че още първия път, в който оставила Мирослав да ръководи автомобила, с който пътували, сексапилното миньонче много се стреснало. Застопорила крайници и залепила ръце за тавана.



„ Бях като някой паяк из колата, не мога да си намеря място ”, показа Мария през смях. С времето привикнала и се чувствала спокойна, даже когато Мирослав вдигнел внезапно скоростта. Даже към този момент се шегували по тематиката. Тя казвала, че му е навигатор и диджей, а пък той все й отвръщал, че е по този начин до пет минути, тъй като по-късно заспивала. „ Вече, както и да кара, дремя си, привикнала съм, изключително пък децата, нашите, доста се радват ”, изцепи се Отварачката.

Припомняме, че певицата има щерка Марая от първия си брак, а Мирослав – наследник и щерка от някогашната си брачна половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР