Вече изминаха два месеца от финализирането на развода на София

...
Вече изминаха два месеца от финализирането на развода на София
Коментари Харесай

София Вергара вече не крие новия мъж до себе си

Вече изминаха два месеца от завършването на развода на София Вергара и Джо Манганиело през февруари, откакто през юли предходната година двамата оповестиха, че се разделят след седем години брак.
 София Вергара - секси в бански от личната си сбирка за Walmart
София Вергара още веднъж секси по бански

Но не кой да е бански

Разводът посред им мина безпрепятствено, без да оспорват изискванията си и съгласни да разделят активите си съгласно предбрачния контракт. Сега по всичко проличава, че и двамата са траяли напред, като даже към този момент са срещнали новите си половинки.

Още преди към този момент някогашната двойка да бе финализирала развода си, през декември предходната година направи дебюта си на червен килим дружно с актрисата и модел Кейтлин О`Конър, с която се среща в този момент.

И въпреки  досега да не е обявявала новата си връзка толкоз намерено, е загатвала, че в действителност излиза с доктора ортопед. Двамата бяха видяни за първи път дружно през октомври и от този момент са били засичани няколко пъти.

Той се е появявал и в фотоси в Instagram профила на актрисата, качени този февруари. Тогава  така и не даде доста явен знак, че удостоверява връзката им, само че това стартира да става все по-очевидно. Сега тя е качила нови фотоси на стори в обществената мрежа, в които Джъстин Салиман явно е до нея в сложен миг.

В поста си актрисата разкрива, че е претърпяла сериозна интервенция на коляното предходната седмица и сега се възвръща благодарение на приятелите и фамилията си. Сред хората до нея е също и ортопедът, както проличава по фотографията, на която се вижда оперираният крайник на, а Джъстин Салиман е застанал до леглото ѝ.

" Ако в миналото се подложите на сериозна интервенция на коляното, уверете се, че ще намерите прелъстителен доктор, който ще остане да спи с вас през нощта ", написа закачливо актрисата към фрагмента.
 София Вергара демонстрира дома си в Лос Анджелис пред Architectural Digest
На посетители в дома на София Вергара

Имение за знамение и приказ

В идващите си сторита тя издава също, че се радва и на грижите на сътрудниците си от предаването America`s Got Talent, написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР