Вече искам да се пенсионирам, за да мога да си

...
Вече искам да се пенсионирам, за да мога да си
Коментари Харесай

Владо Пенев: Искам да се пенсионирам

Вече желая да се пенсионирам, с цел да мога да си умря.

Но не е допустимо, Актьорската специалност е в мен и не мога да я оставя. Иначе към този момент навърших години за пенсия, само че ще си умря през лятото и през есента още веднъж ще играя. Това съобщи артистът Владимир Пенев в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

За облика на поп Кръстю Пенев съобщи, че той е станал жертва на публичното мнение, че е предал Левски. Пенев е притежател на " Аскеер “ за основна мъжка роля за облика си на поп Кръстьо в постановката на Народния спектакъл " Великденско вино “ от Константин Илиев и " Икар “ за същата роля.

Той призна, че е приел ролята с огромна отговорност, само че не се чуствал и не се е чувствал сигурен. Но режисьорът на представлението Явор Гърдев го подкрепил и без напън съумял да го убеди да не се отхвърля от нея. Пенев допъни, че тази година отбелязва и кръгла годишнина - 40 години на сцената на Народния спектакъл.

Вървял съм по моя личен път, опитвал съм да не върша неприемливи взаимни отстъпки и мога да кажа, че множеството неща, които съм желая, съм ги направил, сподели още Пенев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР