Вече имаме санкции, но обмисляме налагането на допълнителни такива, подчерта

...
Вече имаме санкции, но обмисляме налагането на допълнителни такива, подчерта
Коментари Харесай

След ЕС: И САЩ с намерение да санкционират Русия заради Навални

" Вече имаме наказания, само че обмисляме налагането на спомагателни такива ", акцентира Байдън пред публицисти.

 

Американският водач непосредствено упрекна съветския президент Владимир Путин за гибелта на Навални в сибирски затворнически лагер. Съединените щати към този момент са наложили на Русия няколко кръга наказания поради продължаващата към този момент съвсем две години война в Украйна, отбелязва ДПА.

 

С оглед на милиардите долари поддръжка за Украйна, които се задържат от републиканците в Конгреса на Съединени американски щати, Байдън уточни, че не знае дали гибелта на Навални ще промени обстановката. " Надявам се да е по този начин, само че не съм сигурен ", сподели още той.

 

Поведението на републиканците в Камарата на представителите (долната камара на Конгреса на САЩ), които блокират пакета с помощи за Украйна е " шокиращо ", счита президентът и посочи, че съгласно него те бягат от опасността, която съставлява Русия, и от отговорностите към НАТО.

 

Държавният глава добави, че е подготвен да се срещне с ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън от Републиканската партия, с цел да се опита да позволи казуса, разяснява ДПА.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР