Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето

...
Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето
Коментари Харесай

6 юли е големият ден за Левски

Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето на Левски. Денят Х за "сините " е 6 юли, а до тогава кандидат-купувачът Джоузеф Диксън е заречен да преведе на клуба 3 500 000 евро, каквато бе предварителната спогодба.

Британецът е заречен да вкара в касата на клуба тази сума още преди да вземе акциите на Левски, като по този начин ще подсигурява интереса си към клуба и обстоятелството, че има пари. С въпросната сума "сините " ще покрият наложащите отговорности към футболисти, треньори, чиновници, както и забавени заплащания към страната, което ще подсигурява присъединяване в елита идващия сезон.

БФС разгласи, че са дали лиценз на Левски, само че той може да бъде лишен поради редовно и дълготрайно неизплащане на заплатите.

Собственикът на "сините " - Наско Сираков, е упорствал тези пари да влязат в касата по-скоро, само че юристът на Диксън е обяснил, че процедурата по сходен транш е по-дълга от предстоящото. А всичко това значи, че несигурността на "Герена " ще продължи най-малко още 21 дни.

Повече детайлности четете в днешния брой на "Мач Телеграф ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР