Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация

...
Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ ще номинира Красимир Влахов за конституционен съдия

Вече има извършени диалози в ръководещата коалиция по бъдещата номинация за парламентарен арбитър и това ще бъде Красимир Влахов - до неотдавна заместник-председател на Върховния касационен съд. Това заяви водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му, номинацията ще бъде реалност във вторник или в сряда след чувания в парламентарните групи на ГЕРБ и на „ Обединените патриоти”.

„ Ще предлагаме и ще предложим една фактически почтена професионална кандидатура от средите на правосъдната система”, акцентира Цветанов по БНР.
Борисов отговори на Радев: Президентът най-накрая да си направи партия или да оглави Българска социалистическа партия Държавният глава подлага на критика през днешния ден избора на Младен Маринов за вътрешен министър и позицията на ръководещите в поддръжка на Унгария
„ Днес имаме съдружно съглашение, управническа стратегия и се движим по стъпки, които могат да подсигуряват четиригодишния управнически мандат. Ако не изпаднем в тази политическа рецесия, към която се стремят опозицията и президентът на Българска социалистическа партия Румен Радев, нещата биха изглеждали напълно друго след две години “, разяснява Цветан Цветанов, съгласно който „ президентът на Българска социалистическа партия Румен Радев” е потвърдил, че не може да бъде обединител на нацията, а може „ единствено да противодейства и да опълчва институциите една против друга”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР