Вече и бизнес клиентите ще могат да се радват на

...
Вече и бизнес клиентите ще могат да се радват на
Коментари Харесай

„Железни и в картите“ – метална карта от myPOS и Visa с допълнителни ползи за търговците


Вече и бизнес клиентите ще могат да се радват на първокласното чувство, което металната карта носи. Тя е част от новата серия премиум бизнес карти - myPOS Visa Platinum.

„ Заедно с Visa за първи път в Европа създадохме железна бизнес карта за дребния и междинен бизнес “ разяснява Христо Георгиев, създател на българската компания myPOS, профилирана в предлагането на налични платежни технологии за дребни и междинни търговци, и настояща на над 30 европейски пазара.
Новите карти обезпечават набор от спомагателни преимущества, предлагани за пръв път: достъп до над 1000 летищни бизнес салони по света, 0,1% възвращаемост на сумата от всички картови преводи, 10 или 15% възобновяване на сумите от всички покупки, направени в myPOS онлайн магазина и физическите myPOS магазини в Европа, гратис изтегляне от банкомат на месечна база, безвъзмездна доставка и преиздаване на картата и др.  Картите могат да бъдат добавяни в мобилните приложения Apple Pay и Гугъл Pay за още по-голямо улеснение.

Серията myPOS Visa Platinum включва извънредната myPOS Visa Platinum Metal, направена от черен метал и гравирана с лазер. Тя тежи три пъти повече от обичайните пластмасови карти, като покритието ѝ подсигурява резистентност на надраскване, огъване или строшаване. Останалите карти от премиум серията оферират два дизайна на пластиката – златна (myPOS Visa Platinum Gold) и сребърна (myPOS Visa Platinum Silver).
Новите премиум карти могат да се поръчат бързо и елементарно от търговците през техните myPOS профили, а доставката е безвъзмездна.

От основаването си през 2014 година, myPOS предлага на дребните и междинни търговци безвъзмездна бизнес сметка и карта като част от неповторимата платформа за заплащане на компанията. За разлика от обичайните финансови институции, myPOS дава услуги за приемане на заплащания без начални и месечни такси – без значение дали е през ПОС терминали, онлайн или през мобилно устройство. myPOS е първият и към момента единствен снабдител на платежни услуги в Европа, който дава неотложно асимилиране на признатите заплащания, без тежките за дребния и междинен бизнес спомагателни такси. Търговците имат достъп до средствата от признатото на ПОС терминал заплащане до секунди, без нормалното очакване от дни при други финансови услуги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР