Вече функционират два обекта в страната, очакват се и другиДве

...
Вече функционират два обекта в страната, очакват се и другиДве
Коментари Харесай

Родна верига бензиностанции монтира електрически колонки

Вече действат два обекта в страната, чакат се и други

Две бензиностанции на Дизелор към този момент разполагат с колонки за електрически автомобили (източник: Дизелор)

Дизелор, верига бензиностанции с наличие в няколко градове на България, стартира да инсталира в обектите си електрически колонки за зареждане на електрически автомобили, оповестиха от компанията.

Засега електрически колонки има в бензиностанциите от веригата в градовете Стамболийски и Нови пазар. Компанията разполага също с бензиностанции в София, Пловдив и Варна, като в бъдеще възнамерява да усили броя на електрическите зарядни станции, поради възходящото търсене от страна на притежателите на електрически автомобили.
още по тематиката
„ Взехме решение да влагаме в колонки за електрически автомобили, с цел да подкрепим притежателите на такива устройства. Електрическата подвижност е измежду най-перспективните нови области на иновация “, сподели Стоил Арнаудкин, шеф на Дизелор, и добави, че компанията се трансформира в част от „ може би най-значимата смяна в автомобилния бранш откогато той съществува “.

Електростанцията в град Нови пазар към този момент се употребява постоянно. За инсталиране на втората зарядна станция веригата е избрала град Стамболийски, заради неговата отзивчива локация – сред регионалните центрове Пловдив и Пазарджик. Освен това на мястото има и директна отбивка от автомагистрала Тракия за пътуващите от и към столицата.

Водачите на електрически коли могат да откриват местата за зареждане благодарение на онлайн локатор и мобилно приложение VsichkoTok.bg, прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР