Вече е ясно - МВР не работи срещу купения вот.

...
Вече е ясно - МВР не работи срещу купения вот.
Коментари Харесай

МВР работи, за да отстрани конкурентите на купувачите на Пеевски на терен, за да падне цената на глас

Вече е ясно - Министерство на вътрешните работи не работи против купения избор. По-лошото - работи, с цел да в профил съперниците на купувачите на Пеевски на терен, с цел да падне цената на глас и да купуват единствено те - мутрите от 90-те години. До момента няма ударени от листата с 200 купувачи на гласове, за които пуснахме сигнал. Арестуват се само пишман " бизнесмени " на пазара на гласове.

Ние продължаваме работата си идентифициране на хора от незаконния контингент, които купуват гласове, взаимно с неофициалната организация на българските елфи.

Заради нищоправенето на Министерство на вътрешните работи още преди седмица поискахме оставката на министъра. Министерство на вътрешните работи не просто не противодейства на незаконните практики преди избори, само че и опъва чадър над хората на Пеевски, с цел да пазарят всеобщо.

Вчера " БОЕЦ " сподели извънредно смущаващи документи, от които излиза наяве, че министърът има ясна рола (с подписа си) в процесите по потушаване на сигнали, свързани с платен избор.

Премиерът Главчев би трябвало незабавно да изкара главата си от пясъка и да изиска оставката на Министерство на вътрешните работи министъра поради неуспеха в предварителната защита и противодействието на търговията с гласове, както и поради сигнала на " БОЕЦ ", съпроводен с документи, с подписа на самия министър.

Президентът Радев би трябвало да изиска премахване на министър Илков за несправяне на главната задача за едно служебно държавно управление - образуване на почтени избори.

Ако оставката не бъде дадена ще бъдем на митинг пред Министерство на вътрешните работи във вторник (22 октомври) от 18:00 часа. с едно искане: Оставка!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР