Вече е ясно кой е таксиметровият шофьор на Престиж“, който

...
Вече е ясно кой е таксиметровият шофьор на Престиж“, който
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кой е дрогираният бакшиш на „Престиж“, който разкарва наркотици из Враца /снимка/

Вече е ясно кой е таксиметровият водач на „ Престиж “, който в петък вечерта бе хванат да кара дрогиран кола, цялостна с опиати.
За тежкия престъпен случай заяви единствено организация BulNews, до момента в който останалите медии от „ Храма на обречените “ се задоволиха да цитират като папагали бюлетина на Министерство на вътрешните работи.



Разследване на медията ни откри, че издънилият се е Славей Наков.
41-годишният мъж е от Враца и живее в кв. Кулата.
След задържането му криминалистите са се усъмнили, че шофьорската му брошура е получена след предоставена от него подправена тапия за приключено главно обучение. Това проличало по време на разпитите, когато се оказало, че задържаният е необразован. По тази причина в този момент Министерство на вътрешните работи ще ревизира дали документът е автентичен или става въпрос за купено уверение.
На фотосите от акцията против таксито-трафикант на „ Престиж “ ясно се вижда, че стикерът с разрешителното за таксиметрова активност е от 2020 година Това значи, че от 2 години колата извършва тази активност нелегално и никой надзорен орган не е видял това. Хайде, бе!
В редакцията на организация BulNews има голям брой сигнали за това, че близо 30% от таксиметровите коли на „ Престиж “ са нередовни. Според хора от сектора, това се знае както от контролните органи в общината, по този начин и от ДАИ. Въпреки това тези таксита не престават да возят хора в нарушаване на всички закони. Въпросът на въпросите е кои чиновници забогатяват нелегално за сметка на бюджета на общината и заплашва сигурността на клиентите на посочената компания.
Медията ни ще сложи под специфичен мониторинг такситата на „ Престиж “ и при открити нередности ще разгласява имената на длъжностните лица от общината и ДАИ, които си затварят очите за това. Няма да има потребност да пишем за какво го вършат – читателят е умен…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР