Вече е ясно кои ще са водещите на тазгодишните награди

...
Вече е ясно кои ще са водещите на тазгодишните награди
Коментари Харесай

Дамско трио ще води наградите „Оскар“ 


Вече е ясно кои ще са водещите на тазгодишните награди „Оскар“ – комедийната актриса и стендъп артистка Ейми Шумър, актрисата Уанда Сайкс, която помним от „Свекървище“ и „Добрата битка“, и колежката им Реджина Хол, известна с „Пътуване по женски“ и „Страшен филм“.

Три години поред златните статуетки на Академията се раздаваха без съответен водещ след скандал с обвинявания в хомофобия против комика Кевин Харт, който беше посочен да води церемонията през 2019 година

Сега шоуто ще има отпред не една, а три пъстри и енергични дами, които ще си поделят тричасовото лъчение на награждаването. „Този път ще се съсредоточим върху феновете на киното“, безапелационни са от ABC, които ще излъчват шоуто на 27 март.

Те допълват, че това са три „динамични, занимателни дами, всяка със своя личен комедиен стил“, с които ще се опитат да завоюват феновете назад. През 2021 година премиите „Оскар“ означиха рекордно невисок интерес, като неуспехът отдадоха както на пандемията, по този начин и на неналичието на водещи и леко безредното шоу.

Освен това тази година предаването се завръща в „Долби тиътър“, а наложителна имунизация няма да се изисква. С това „Оскарите“ се прибират в своята Мека, където се раздават от съвсем 20 години насам.

Вече е оповестена и нова категория, при която феновете ще гласоподават в обществените мрежи. От Свети Валентин до 3 март потребителите в Twitter ще могат да дадат своя избор като напишат името на определеното заглавие, съпроводено с хаштаговете #OscarsFanFavorite и #Sweepstakes.

В гласуването ще могат да вземат участие и заглавия, които другояче не са били номинирани за златната статуетка. Иначе новината за водещите на церемонията беше доказана в интернет и от самата Шумър, която шеговито подметна, че не е сигурна какъв брой добра концепция е това. Очаква се занимателната русокоска да поеме първия час от награждаването, оповестява webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР