Вече е ясно кога ще се проведе първото за сезона

...
Вече е ясно кога ще се проведе първото за сезона
Коментари Харесай

Официално: Ел Класико ще се играе през декември

Вече е ясно по кое време ще се организира първото за сезона Ел Класико сред Барселона и Реал Мадрид. Сформираната специфична тричленна комисия публично оповести решението си: мачът ще се изиграе на 18 декември 2019 година на “Камп Ноу”.

Решението е било утвърдено с 2 гласа “за” и 1 “против”, който е пристигнал от представителя на Ла Лига. Оттам претендираха конфликтът да бъде плануван за 4-и или 7-и декември, защото на 18-и ще има мачове за Купата на краля. Както е известно, в началото дуелът от 10-ия кръг на Ла Лига трябваше да се организира на 26-и октомври от 14 часа на “Камп Ноу”. Миналата седмица обаче публично беше оповестено, че ще се търси нова дата, на която да се изиграе, защото в същия ден са планувани всеобщи митинги в каталунската столица против присъдите на политически деятели. Имаше даже вид мачът да остане на 26-и октомври на “Сантиаго Бернабеу”, само че това предложение бързо беше отхвърлено и от двата клуба.
OFFICIAL: El Clasico has been rescheduled to 18 December

One week before Christmas pic.twitter.com/rnBcv1zPkD
— B/R Football (@brfootball) 23 октомври 2019 година Примера дивисион 10 кръг, събота 26 октомври  Барселона 14:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР