Вече е ясно кога ще бъде погребението на бившия окръжен

...
Вече е ясно кога ще бъде погребението на бившия окръжен
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Ето кога се прощаваме с прокурор Десислав Начков

Вече е ясно по кое време ще бъде погребението на някогашния областен прокурор на Враца Десислав Начков, научи организация BulNews.
Припомняме, че тази нощ в реанимацията на врачанската болница умря прокурор Начков, който повече от 2 седмици води борба за оцеляване след заразяване с COVID-19.

Близки на опечаленото семейство оповестиха, че сбогуването с уважавания магистрат ще бъде във вторник, 2 ноември, в Новите гробища на Враца. Началото на траурната гала ще бъде в 12 часа.
Десислав Начков е роден във Враца през 1971 година. Възпитаник е на СУ “Христо Ботев”. През 1996 година приключва право в СУ “Климент Охридски”, а през 2000 година – стопанска система в ЮЗУ “Неофит Рилски”-Благоевград. През 2008 година му е присъдена научна степен “доктор” по право.
В системата на прокуратурата работи от средата на 1997 година и поредно заема длъжностите прокурор в Районна прокуратура-Враца, заместник-районен прокурор и прокурор в Окръжна прокуратура – Враца. Един мандат към този момент е административен началник на Окръжната прокуратура в града.
Автор е на две монографии: “Юридическа отговорност на самостоятелните оценители и на записаните одитори” и “Престъпления при потребление на атомната сила за мирни цели”, както и на десетина публикации, оповестени в разнообразни научни издания.
Женен е и има две деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР