Вече е ясно, че с подбора на осъдените престъпници се

...
Вече е ясно, че с подбора на осъдените престъпници се
Коментари Харесай

Да се дискретира руската армия е подсъдно в Русия, но в какво се превръща тя?

Вече е ясно, че с подбора на наказаните нарушители се занимава доближеният до Владимир Путин огромен предприемач Евгений Пригожин. Той не крие, че съветският президент персонално е разрешил набирането на пандизчиите, при месечни заплати от 100 000 до 230 000 рубли и с преимущество на наказаните за ликвидиране.

Практиката е разследвана от доста публицисти, в това число екип на CNN, с който се е свързал един от претендентите, употребявайки прикрит в пандиза телефон. Опцията се удостоверява и от стотици чатове сред пандизчии и околните им.

На 14 септември канал в Telegram разгласява видео, в което Пригожин изяснява пред „ зекове ” (завторници) изискванията за военна работа: „ Искам единствено щурмоваци. Тези, които вървят напред, оцеляват. Тези, които се двоумят и не схващат какво да вършат – отиват на м...ната си “.

По критериите на Пригожин минималната възраст за воюване в Украйна е 22 години, само че се одобряват и по-млади, в случай че роднините им са съгласни. Пак по този начин „ условно ”, оптималната...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР