Вече е ясно, че новият живот на принц Хари и

...
Вече е ясно, че новият живот на принц Хари и
Коментари Харесай

Защо Хари и Меган избраха Канада

Вече е ясно, че новият живот на принц Хари и Меган Маркъл ще е разграничен сред Англия и Канада . Херцогиня напусна Острова още предходната седмица и няма изгледи скоро да се връща. Докато тя очевидно се усеща ужасно, ние се питаме за какво избра тъкмо тази страна.

След шестседмичната си почивка, включваща и отбелязване на коледните и новогодишни празници, Хари и Меган са решени да се открият за непрекъснато в Канада. И за това решение има няколко причина.

Въпреки че е родена в Съединени американски щати, Маркъл прекарва цели шест страхотни години в Торонто , до момента в който снима за сериала " Костюмари ". През това време съумява да се влюби в града и да завърже мощни другарства, които не престават и до през днешния ден.
 Снимка 337877

Освен това, херцогът и херцогинята на Съсекс са си близки другари с канадския министър председател Джъстин Трюдо . Той е гостувал нееднократно в кралски двор по работни въпроси, а те също са се срещали няколко пъти с него на канадска територия.

Изглежда топлото посрещане в страната е наклонило още повече везните на избора. А дни откакто Хари и Меган оповестиха решението си да се реалокират, Джъстин Трюдо съобщи подготвеност да покрие разноските им за защита, които са в порядъка на половин милион $ годишно, написа BBC.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Окт 22, 2019 в 3:45 PDT

В Канада кралската двойка може да се любува на по-обикновения живот, който желае, като медиите не са непрекъснато по петите им. Разбира се, това евентуално ще се промени до известна степен, в случай че се открият там.

Но в тази страна таблоидите несъмнено не са на същото равнище, както във Англия. Все отново, по този начин и не видяхме нито една папарашка фотография от престоя им там по празниците, което си е добър знак.

Принц Хари няма да е първия член на английското кралско семейство, който избира да живее в Канада, а не във Англия. Същото преди години прави и принц Андрю, чието име в последно време се свързва със секс сандал дружно с това на към този момент починалия Джефри Епстайн.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво взеха решение да изоставен кралския двор
Защо Хари и Меган напуснаха кралския двор

Всеки със своите аргументи

В Канада от десетилетия съществува традицията генералният губернатор на страната да бъде представител на английската аристокрация . Затова нищо чудно позицията да бъде заета точно от по-малкия наследник на принц Чарлз. Според последно изследване, повече от половината канадци са съгласни това да се случи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР