Вече е ясен кой ще оглави спортната редакция на БНТ

...
Вече е ясен кой ще оглави спортната редакция на БНТ
Коментари Харесай

Ясен е новият шеф на спорта в БНТ

Вече е явен кой ще оглави спортната редакция на Българска национална телевизия малко преди началото на Световното състезание по футбол в Русия.

Това е Витомир Саръиванов, който през днешния ден се е разделил с бTV. Договорът на спортния публицист с бTV е бил преустановен към 10 часа тази заран.

Витомир Саръиванов ще се завърне в Българска национална телевизия, където стартира кариерата му. И то като началник на спортния отдел. Там мястото сега е свободно след раздялата с Методи Манченко. В момента краткотрайно на поста е Боряна Тончева.

Последната огромна изява на Витомир Саръивано бе финалът на Шампионската лига сред Реал (Мадрид) и Ливърпул (3:1). На 26 май той и Борис Касабов разясниха от стадиона в Киев борбата за най-ценния европейски клубен трофей.

Витомир Саръиванов има над 20-годишен ефирен опит. Повече от 10 години e състезателен коментатор и водещ в Българска национална телевизия. Бил е главно лице на българския филиал на Евроспорт. Работил е още за ТВ7 и Нова телевизия като водещ и продуцент на някои от най-успешните излъчвания в техния ефир. В последните 2 години работи като един от шефовете в спортната редакция, съветник и коментатор в " Би Ти Ви медия груп "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР